Terug naar Blog
Enkel graf Arnhem
  • 1909

Enkel graf Arnhem

Enkel grafmonument in Arnhem. Dit monument is uitgevoerd in ruby red en zwart graniet.

05
nov
Lees verder
Onze enkele grafstenen

Op de begraafplaats in Arnhem hebben wij een enkel graf geplaatst. Het monument bestaat uit een letterplaat en een dekplaat, uitgevoerd in ruby red en zwart graniet. 

Ruby red en zwarte granieten grafsteen

Het betreft een grafmonument bestaande uit een letterplaat in de vorm van een hart. De banden van het monument zijn uitgevoerd in zeer stijlvol zwart graniet. De dekplaat is in ruby red uitgevoerd. Het grafmonument is verder voorzien van twee tuintjes en een  bijpassende bloemenvaas, eveneens uitgevoerd in zwart graniet.

Regels voor grafstenen Arnhem

De regels voor grafstenen verschillen per gemeente. De begraafplaatsen in Arnhem mogen hun eigen regels opstellen als het gaat om een keuze van een grafsteen. Wij zoeken deze regels uit in uw gemeente, zodat het gedenkmonument aan alle eisen zal voldoen. We plaatsen regelmatig grafstenen in Arnhem.

Hartvormige grafstenen Arnhem

De letterplaat van deze grafsteen heeft de vorm van een hart. Een hart staat symbool voor liefde. De tekst op de letterplaat is geschilderd in goud. Deze grafsteen onderscheidt zich met goudkleurige letters in de zuil op de dekplaat.

Begraafplaats Arnhem

De begraafplaatsen in Arnhem zijn zeer divers. Arnhem biedt een gemeentelijke, katholieke, protestantse en een natuurbegraafplaats. 

Bekijk andere enkele graven Bekijk ons gehele assortiment