Terug naar Enkel Graf

Enkel graf Arnhem

Gepubliceerd op:
Enkel graf Arnhem

Enkel grafmonument in Arnhem. Dit monument is uitgevoerd in ruby red en zwart graniet.

Op de begraafplaats in Arnhem hebben wij een enkel graf geplaatst. Het monument bestaat uit een letterplaat en een dekplaat, uitgevoerd in ruby red en zwart graniet. 

Ruby red en zwarte  granieten grafsteen

Het betreft een grafmonument bestaande uit een letterplaat in de vorm van een hart. De banden van het monument zijn uitgevoerd in zeer stijlvol zwart graniet. De dekplaat is in ruby red uitgevoerd. Het grafmonument is verder voorzien van twee tuintjes en een  bijpassende bloemenvaas, eveneens uitgevoerd in zwart graniet.

Regels voor grafstenen Arnhem

De regels voor grafstenen verschillen per gemeente. De begraafplaatsen in Arnhem mogen hun eigen regels opstellen als het gaat om een keuze van een grafsteen. Wij zoeken deze regels uit in uw gemeente, zodat het gedenkmonument aan alle eisen zal voldoen.

Hartvormige grafstenen Arnhem

De letterplaat van deze grafsteen heeft de vorm van een hart. Een hart staat symbool voor liefde. De tekst op de letterplaat is geschilderd in goud. Deze grafsteen onderscheidt zich met goudkleurige letters in de zuil op de dekplaat.

Begraafplaats Arnhem

De begraafplaatsen in Arnhem zijn zeer divers. Arnhem biedt een gemeentelijke, katholieke, protestantse en een natuurbegraafplaats. 

Bekijk andere enkele graven Bekijk ons gehele assortiment

Enkel graf Goudswaard

Enkel graf Goudswaard

Op de algemene begraafplaats in Goudswaard hebben wij een enkel graf geplaatst. Dit enkele graf bestaat uit een letterplaat, dekplaat, voetstuk en banden, volledig uitgevoerd in impala graniet.

 

Enkel graf Almelo

Enkel graf Almelo

Op de RK begraafplaats in Almelo heeft onze eigen stelploeg met zorg dit bijzondere grafmonument geplaatst.

 

Aanbiedingen,

De zelfde steensoort en kwaliteit, andere prijzen.

Bekijk alle producten

Dubbel Graf Type 14

€ 2850,00

Zwarte grafsteen golfkop

€ 1900,00
Wij zijn blij met het resultaat. De prijzen zijn betaalbaar, de service vriendelijk en de dubbele grafsteen en de plaatsing van het gedicht (dat mijn moeder zelf schreef) stijlvol op haar afdekplaat. Al met al helemaal tevreden.
Geschreven door Marjan Kodde, 28-08-2015
Contact aanvraag
Advies aanvragen
Wenst uw vrijblijvend advies? Neem contact op met onze adviseur.
Contact opnemen