Terug naar Blog
Enkel graf De Nieuwe Ooster Amsterdam met Ruby Red graniet
  • 846

Enkel graf De Nieuwe Ooster Amsterdam met Ruby Red graniet

Op begraafplaats De Nieuwe Ooster hebben wij een enkel graf geplaatst. De grafsteen bestaat uit banden en een letterplaat. Uitgevoerd in volledig Ruby red graniet.

17
sep
Lees verder
Onze enkele grafstenen

Ruby red granieten grafsteen tulp

Het betreft een enkel graf bestaande uit banden en een letterplaat in de vorm van een tulp. Dit enkele graf is volledig uitgevoerd in Ruby red uitgevoerd. Tussen de banden is ruimte voor split of een tuintje. Bij dit enkele graf is gekozen voor wit split.

Op de letterplaat in de vorm van een tulp is een porseleinen foto van de overledene gemonteerd. Op deze manier worden graven vaak gepersonaliseerd.

Vormen grafsteen De Nieuwe Ooster Amsterdam

Grafstenen kennen vele verschillende vormen. Een aantal veel gebruikte vormen zijn het golfkop model en de waaier. Tegenwoordig hoeft er niet gekozen worden voor een vorm of model grafsteen, maar kunt u de vorm van een grafsteengeheel zelf ontwerpen. Bijvoorbeeld in onze 3D configurator. Heeft u een vorm of model in uw hoofd maar staat deze er niet tussen? Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk ontwerp. 

Begraafplaats De Nieuwe Ooster Amsterdam

Amsterdam biedt een aantal begraafplaatsen in de regio, waaronder begraafplaats De Nieuwe Ooster. Begraafplaats De Nieuwe Ooster is een grote begraafplaats, naast een begraafplaats beschikt De Nieuwe Ooster ook over een uitvaartcentrum. Wij plaatsen regelmatig grafstenen in Amsterdam.