Terug naar Blog
Enkel graf De Nieuwe Ooster Amsterdam
  • 1944

Enkel graf De Nieuwe Ooster Amsterdam

Op de begraafplaats De Nieuwe Ooster in Amsterdam hebben wij een enkel graf geplaatst. De grafsteen bestaat uit een letterplaat, banden en een dekplaat, uitgevoerd in zwart en viscount white graniet.

23
apr
Lees verder
Onze enkele grafstenen

Zwart en Viscount white granieten grafsteen 

Het betreft een enkel graf met banden in zeer stijlvol zwart  graniet. De dekplaat van de grafsteen is uitgevoerd in Viscount white. De letterplaat van dit grafmonument is uitgevoerd in zwart graniet. 

Regio Amsterdam 

We plaatsen regelmatig grafstenen in de regio van Amsterdam. Bekijk hier meer grafstenen die wij hebben geplaatst in de regio van Amsterdam. Wij plaatsen regelmatig grafstenen in Amsterdam.

Werkwijze grafstenen Amsterdam 

Sinds 1922 maken en leveren wij traditionele en moderne gedenkmonumenten. Wij verzorgen het hele proces: van advies over materiaal, vorm en kleur tot en met de plaatsing van het monument. Bekijk op deze pagina filmpjes van onze werkwijze.

De Nieuwe Ooster Amsterdam 

Amsterdam telt heel wat begraafplaatsen in de regio. In de meeste stadsdelen van Amsterdam is een begraafplaats te vinden. De begraafplaatsen bieden verschillende mogelijkheden aan voor begraven en asbestemmingen. Klik hier voor een overzicht met informatie over alle begraafplaatsen in Amsterdam.

Bekijk andere enkele graven Bekijk ons gehele assortiment