Terug naar Blog
Enkel graf Zorgvlied Amsterdam
  • 365

Enkel graf Zorgvlied Amsterdam

Op de begraafplaats Zorgvlied in Amsterdam hebben wij een enkel graf geplaatst, volledig uitgevoerd in zwart graniet.

29
dec
Lees verder
Enkel Graf

 

Islamitsiche zwarte granieten grafsteen Amsterdam

Dit enkele graf is voorzien van een Arabische tekst. Wij van Goedkope Grafstenen zijn onder andere gespecialiseerd in islamitische grafstenen. Wij van Goedkope Grafstenen beheersen de techniek om de grafsteen te voorzien van Arabische tekst. Goedkope Grafstenen is o.a. bekend met graveren van teksten in het Turks, Arabisch en “Farsi” (Perzisch). Meer informatie over islamitische grafstenen van Goedkope Grafstenen vindt u hier.

Digitale rondleiding Amsterdam

Wij van Goedkope-Grafstenen bieden ook digitale rondleidingen aan. We kunnen met u Skypen, Facetimen of WhatsApp-videobellen. Op deze manier krijgt u een duidelijk beeld van het assortiment, vormen, kleuren, accessoires etc. en kunt u vragen stellen aan onze adviseurs. Meer informatie over een digitale rondleiding kunt u hier vinden. Of vul het onderstaande contactformulier in, dan zullen wij contact met u opnemen voor een afspraak.

Begraafplaatsen Amsterdam

Amsterdam kent vele verschillende begraafplaatsen in de regio, waaronder begraafplaats Zorgvlied waar deze grafsteen met zorg is geplaatst door onze eigen stelploeg. Op begraafplaats Zorgvlied zijn verschillende mogelijkheden als het gaat om begraven en asbestemmingen. Meer informatie over begraafplaats Zorgvlied en de andere begraafplaatsen in Amsterdam vindt u hier.