Terug naar Enkel Graf

Enkel graf Almelo

Gepubliceerd op:
Enkel graf Almelo

Enkel grafmonument in Almelo. Dit monument is uitgevoerd in aurora en zwart graniet. 

Op de begraafplaats in Almelo hebben wij een grafsteen geplaatst. Het monument bestaat uit een letterplaat in de vorm van een tulp en een dekplaat. Dit grafmonument is uitgevoerd in aurora en zwart graniet. 

Aurora en zwart granieten grafsteen

Het betreft een grafsteen met banden in zeer stijlvol zwart graniet. De letterplaat van deze grafsteen heeft de vorm van een tulp. Deze gedenksteen is verder voorzien van een tuintje.    

Wat kost een grafsteen in Almelo?

Een grafsteen in Almelo kan sterk verschillen in prijs. Dit ligt namelijk aan de verschillende materialen die de klant wil. Er zijn namelijk vele natuursteen kleuren waar u uit kan kiezen. Wilt u nou meer informatie over de prijzen van grafstenen in Almelo klik dan hier

Vormen grafstenen Almelo

Grafstenen kunnen in verschillende vormen worden ontworpen. Heeft u speciale wensen voor een grafsteen? Wij zoeken dit voor u uit bij de desbetreffende gemeente en ontwerpen uw grafsteen, zodat de laatste rustplaats van uw dierbare aan al uw wensen voldoet.

Begraafplaats Almelo 

Almelo heeft een aantal begraafplaatsen in de gemeente.

Bekijk andere enkele graven Bekijk ons gehele assortiment

Enkel graf Goudswaard

Enkel graf Goudswaard

Op de algemene begraafplaats in Goudswaard hebben wij een enkel graf geplaatst. Dit enkele graf bestaat uit een letterplaat, dekplaat, voetstuk en banden, volledig uitgevoerd in impala graniet.

 

Enkel graf Almelo

Enkel graf Almelo

Op de RK begraafplaats in Almelo heeft onze eigen stelploeg met zorg dit bijzondere grafmonument geplaatst.

 

Aanbiedingen,

De zelfde steensoort en kwaliteit, andere prijzen.

Bekijk alle producten

Dubbel Graf Type 14

€ 2850,00

Zwarte grafsteen golfkop

€ 1900,00
Wij waren heel blij met de grafsteen die wij voor onze moeder hadden besteld. Alles was geleverd en geplaatst zoals op de foto die op de website stond afgebeeld. Hele goede service vanaf de bestelling tot het plaatsen. Het was ook geweldig dat het grote deel van de communicatie liep via Whatsapp. Ik kreeg antwoord op mijn vragen in de avonduren en zelfs ook in het weekend. Top!
Geschreven door Cindy Tuhehay , 23-09-2020
Contact aanvraag
Advies aanvragen
Wenst uw vrijblijvend advies? Neem contact op met onze adviseur.
Contact opnemen