Terug naar Dubbel Graf

Dubbel graf in Zuidbroek

Gepubliceerd op:
Dubbel graf in Zuidbroek

 Dit mooie dubbele graf hebben we onlangs geplaatst in Zuidbroek. Het graf is uitgevoerd in zwart graniet en viscount white graniet.

Golvende bewegingen

Dit bijzondere dubbele graf is uitgevoerd in zwart graniet en viscount white graniet. Het betreft een symmetrisch graf met golvende bewegingen, zowel over de dubbele zerk als op de staande gedenkstenen. Tussen de staande letterplaten staat een ornament waarop de trouwdatum is gezandstraald. De letters zijn verdiept gezandstraald daarna met goud geverfd. Op de letterplaat van de overleden bevindt zich eveneens een geëtste trekker.

Dubbele graven

Een dubbel graf wordt meestal door een echtpaar of een familie gereserveerd. Afhankelijk van de begraafplaats, kunnen geliefden of dierbaren naast elkaar of onder elkaar worden begraven. In veel gevallen wordt het dubbele graf al aangeschaft voor het overlijden van de dierbaren. Soms wordt een enkel graf omgezet in een dubbelgraf; afhankelijk van de ruimte op de begraafplaats zijn daar mogelijkheden voor.  

Bijzonder gedenkmonument in Oostrum

Bijzonder gedenkmonument in Oostrum

Op de algemene begraafplaats van Oostrum hebben we dit bijzondere gedenkmonument geplaatst. Er zijn diverse elementen in verwerkt, precies zoals de nabestaanden dat wensten.

 

Dubbel graf Roswinkel

Dubbel graf Roswinkel

Op de begraafplaats in Roswinkel hebben wij een dubbel graf geplaatst. Dit dubbele graf bestaat uit een letterplaat, voetstuk, twee dekplaat en banden volledig uitgevoerd in Paradiso graniet.

 

 

Aanbiedingen,

De zelfde steensoort en kwaliteit, andere prijzen.

Bekijk alle producten

Dubbel Graf Type 14

€ 2850,00

Zwarte grafsteen golfkop

€ 1900,00
Er wordt geluisterd naar de wensen van de klant
Geschreven door Rob Schoofs, 26-11-2019
Contact aanvraag
Advies aanvragen
Wenst uw vrijblijvend advies? Neem contact op met onze adviseur.
Contact opnemen