Terug naar Enkel Graf

Enkel graf Voorschoten

Gepubliceerd op:
Enkel graf Voorschoten

Op de algemene begraafplaats Rosenburgh in Voorschoten hebben wij een enkel graf geplaatst. Het monument bestaat uit een letterplaat en banden, uitgevoerd in hardsteen.

 

Hardstenen grafsteen Rosenburgh

Het betreft een enkel graf bestaande uit hardsteen en beton. De letterplaat is van hardsteen. De banden om de letterplaat zijn van beton. De ruimte tussen de banden is opgevuld met Icy blue split. Dit is een blauwe/grijze kleur grind. Dit grind past goed bij de kleuren van graf.

(Digitale) rondleiding toonzalen Voorschoten

Wenst u een rondleiding door onze toonzalen? Kom vrijblijvend langs in één van onze toonzalen. U kunt op afspraak langskomen voor een rondleiding in onze toonzalen in Winschoten of Stadskanaal. U kunt gerust contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak.

Daarnaast bieden wij van Goedkope-Grafstenen ook digitale rondleidingen aan. We kunnen met u Skypen, Facetimen of WhatsApp-videobellen. Vul ons contactformulier in, dan zullen wij contact met u opnemen.

Begraafplaats Voorschoten 

Voorschoten beschikt over één begraafplaats in de regio, namelijk de algemene begraafplaats Rosenburgh. De begraafplaats biedt vele mogelijkheden als het gaat om begraven en asbestemmingen. Zo biedt de begraafplaats algemene en particuliere graven. Meer informatie over begraafplaatsen in de omgeving van voorschoten vindt u hier.

Enkel graf Goudswaard

Enkel graf Goudswaard

Op de algemene begraafplaats in Goudswaard hebben wij een enkel graf geplaatst. Dit enkele graf bestaat uit een letterplaat, dekplaat, voetstuk en banden, volledig uitgevoerd in impala graniet.

 

Enkel graf Almelo

Enkel graf Almelo

Op de RK begraafplaats in Almelo heeft onze eigen stelploeg met zorg dit bijzondere grafmonument geplaatst.

 

Aanbiedingen,

De zelfde steensoort en kwaliteit, andere prijzen.

Bekijk alle producten

Dubbel Graf Type 14

€ 2850,00

Zwarte grafsteen golfkop

€ 1900,00
Wij zijn heel erg tevreden over het grafmonument en de fijne samenwerking. Alles is bespreekbaar en je krijgt echt alle tijd die je nodig hebt voor de uitvoering. Ze hebben ons heel erg goed geholpen. Hierbij dan nogmaals , hartelijk dank.
Geschreven door Angelica sewalt, 23-09-2020
Contact aanvraag
Advies aanvragen
Wenst uw vrijblijvend advies? Neem contact op met onze adviseur.
Contact opnemen