Terug naar Blog
Enkel graf Rosenburgh Voorschoten
  • 1301

Enkel graf Rosenburgh Voorschoten

Op de algemene begraafplaats Rosenburgh in Voorschoten hebben wij een enkel graf geplaatst. Het monument bestaat uit een letterplaat en banden, uitgevoerd in hardsteen.

29
dec
Lees verder
Onze enkele grafstenen

 

Hardstenen grafsteen Rosenburgh

Het betreft een enkel graf bestaande uit hardsteen en beton. De letterplaat is van hardsteen. De banden om de letterplaat zijn van beton. De ruimte tussen de banden is opgevuld met Icy blue split. Dit is een blauwe/grijze kleur grind. Dit grind past goed bij de kleuren van graf.

(Digitale) rondleiding toonzalen Voorschoten

Wenst u een rondleiding door onze toonzalen? Kom vrijblijvend langs in één van onze toonzalen. U kunt op afspraak langskomen voor een rondleiding in onze toonzalen in Winschoten of Stadskanaal. U kunt gerust contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak.

Daarnaast bieden wij van Goedkope-Grafstenen ook digitale rondleidingen aan. We kunnen met u Skypen, Facetimen of WhatsApp-videobellen. Vul ons contactformulier in, dan zullen wij contact met u opnemen.

Begraafplaats Voorschoten 

Voorschoten beschikt over één begraafplaats in de regio, namelijk de algemene begraafplaats Rosenburgh. De begraafplaats biedt vele mogelijkheden als het gaat om begraven en asbestemmingen. Zo biedt de begraafplaats algemene en particuliere graven. Meer informatie over begraafplaatsen in de omgeving van voorschoten vindt u hier.