Terug naar Dubbel Graf

Dubbel graf Roswinkel

Gepubliceerd op:
Dubbel graf Roswinkel

Op de begraafplaats in Roswinkel hebben wij een dubbel graf geplaatst. Dit dubbele graf bestaat uit een letterplaat, voetstuk, twee dekplaat en banden volledig uitgevoerd in Paradiso graniet.

 

 

Paradiso granieten grafsteen Roswinkel

Het betreft een dubbel grafmonument geheel uitgevoerd in paradiso graniet. De letterplaat is golfvormig. Dit geeft het monument een sierlijke en elegante vorm. Tevens geeft de golfvorm het monument een bijzondere uitstraling. 

Tekst grafsteen Roswinkel

De tekst op de grafsteen is aangebracht door middel van zandstralen. Vervolgens zijn de letters geverfd in een zilveren kleur. Meer informatie over zandstralen en andere technieken vindt u op deze pagina

Begraafplaats Roswinkel

Roswinkel kent een algemene begraafplaats aan de pastorieweg. Begraafplaats Roswinkel biedt verschillende mogelijk met betrekking tot begraven en asbestemmingen. Klik hier voor meer informatie over begraafplaatsen in de omgeving van Roswinkel.

Bijzonder gedenkmonument in Oostrum

Bijzonder gedenkmonument in Oostrum

Op de algemene begraafplaats van Oostrum hebben we dit bijzondere gedenkmonument geplaatst. Er zijn diverse elementen in verwerkt, precies zoals de nabestaanden dat wensten.

 

Dubbel graf Huissen

Dubbel graf Huissen

Op de begraafplaats De Hoeve in Huissen hebben wij een dubbel graf geplaatst. Dit dubbele graf bestaat uit een letterplaat, voetstuk en banden, volledig uitgevoerd in impala graniet.

 

Aanbiedingen,

De zelfde steensoort en kwaliteit, andere prijzen.

Bekijk alle producten

Dubbel Graf Type 14

€ 2850,00

Zwarte grafsteen golfkop

€ 1900,00
Goed geholpen, duidelijk ook met het mailverkeer.
Geschreven door raph, 24-04-2019
Contact aanvraag
Advies aanvragen
Wenst uw vrijblijvend advies? Neem contact op met onze adviseur.
Contact opnemen