Terug naar Dubbel Graf

Dubbel graf in Delfzijl

Gepubliceerd op:
Dubbel graf in Delfzijl

Op de begraafplaats van Delfzijl hebben we dit bijzondere dubbele graf geplaatst. Het graf is uitgevoerd in zwart graniet en orion. 

Asymmetrische letterplaten

De dubbele zerk is opgebouwd uit twee soorten graniet: de basis van de zerk is gemaakt van orion graniet en daarover ligt een golvende baan van zwart graniet. De letterplaten zijn asymmetrisch en zijn uit één stuk zwart graniet gesneden. Op de staande gedenksteen van de overledene is een porseleinen foto geplaatst. De letters zijn verdiept gezandstraald en met zilver ingeverfd.

Het leven van de overledene stond in het teken van zijn werk als elektricien. De nabestaanden hebben er daarom voor gekozen om twee diodes af te beelden op de letterplaat. Ook deze afbeeldingen zijn verdiept gezandstraald en met zilver ingeverfd. Op de zerk is een windlichtje geplaatst.

Bijzonder gedenkmonument in Oostrum

Bijzonder gedenkmonument in Oostrum

Op de algemene begraafplaats van Oostrum hebben we dit bijzondere gedenkmonument geplaatst. Er zijn diverse elementen in verwerkt, precies zoals de nabestaanden dat wensten.

 

Dubbel graf Roswinkel

Dubbel graf Roswinkel

Op de begraafplaats in Roswinkel hebben wij een dubbel graf geplaatst. Dit dubbele graf bestaat uit een letterplaat, voetstuk, twee dekplaat en banden volledig uitgevoerd in Paradiso graniet.

 

 

Aanbiedingen,

De zelfde steensoort en kwaliteit, andere prijzen.

Bekijk alle producten

Dubbel Graf Type 14

€ 2850,00

Zwarte grafsteen golfkop

€ 1900,00
Het ziet er uit zoals we gehoopt hadden en zijn helemaal tevreden erover.
Geschreven door Aapkes, 22-02-2019
Contact aanvraag
Advies aanvragen
Wenst uw vrijblijvend advies? Neem contact op met onze adviseur.
Contact opnemen