Terug naar Dubbel Graf

Dubbel graf Huissen

Gepubliceerd op:
Dubbel graf Huissen

Op de begraafplaats De Hoeve in Huissen hebben wij een dubbel graf geplaatst. Dit dubbele graf bestaat uit een letterplaat, voetstuk en banden, volledig uitgevoerd in impala graniet.

 

Impala granieten grafsteen Huissen

Dit dubbel graf in Huissen in geheel uitgevoerd in impala graniet. Binnenin is er ruimte voor grind, bloemen of gras. De banden van dit dubbel graf zijn aan de binnenkant met de hand afgeslagen. 

Begraafplaats De Hoeve Huissen

Huissen kent een aantal begraafplaatsen in de regio, waaronder begraafplaats De Hoeve. Begraafplaats De Hoeve biedt verschillende mogelijkheden met betrekking tot begraven en asbestemmingen. Zo biedt de begraafplaats bijvoorbeeld kinder- en urnengraven. Meer informatie over begraafplaatsen in de regio van Huissen vindt u hier.

Bijzonder gedenkmonument in Oostrum

Bijzonder gedenkmonument in Oostrum

Op de algemene begraafplaats van Oostrum hebben we dit bijzondere gedenkmonument geplaatst. Er zijn diverse elementen in verwerkt, precies zoals de nabestaanden dat wensten.

 

Dubbel graf Roswinkel

Dubbel graf Roswinkel

Op de begraafplaats in Roswinkel hebben wij een dubbel graf geplaatst. Dit dubbele graf bestaat uit een letterplaat, voetstuk, twee dekplaat en banden volledig uitgevoerd in Paradiso graniet.

 

 

Aanbiedingen,

De zelfde steensoort en kwaliteit, andere prijzen.

Bekijk alle producten

Dubbel Graf Type 14

€ 2850,00

Zwarte grafsteen golfkop

€ 1900,00
Ik wil u en uw team bedanken voor het meedenken, mooi ontwerp en goede levering. Wij zijn erg tevreden en hebben nu een waardig monument voor onze vader.
Geschreven door Klant, 17-06-2014
Contact aanvraag
Advies aanvragen
Wenst uw vrijblijvend advies? Neem contact op met onze adviseur.
Contact opnemen