Terug naar Enkel Graf

Enkel graf Goudswaard

Gepubliceerd op:
Enkel graf Goudswaard

Op de algemene begraafplaats in Goudswaard hebben wij een enkel graf geplaatst. Dit enkele graf bestaat uit een letterplaat, dekplaat, voetstuk en banden, volledig uitgevoerd in impala graniet.

 Impala granieten grafsteen Goudswaard

Het betreft een enkel graf, geheel uitgevoerd in impala graniet. Tussen de banden is ruimte voor een tuintje of split. De nabestaanden kunnen hier zelf invulling aan geven. Dit kan bijvoorbeeld gedaan door door gebruik te maken van split, maar ook door gebruik te maken van bloemen of gras.

Op de letterplaat is een symbool afgebeeld. Dit symbool is op de steen aangebracht door middel van zandstralen. De letters en het symbool zijn in een mooie zilveren kleur geverfd. Klik hier voor meer informatie over de technieken op grafstenen. 

Kleurstalen graf Goudswaard

Uiteraard is dit grafmonument in meerdere kleuren leverbaar. U kunt gemakkelijk onze kleurstalen aanvragen om op deze manier een goed beeld te krijgen van de kleuren die er mogelijk zijn. U kunt hier onze kleurstalen aanvragen.

Algemene begraafplaats Goudswaard 

Goudswaard kent een algemene begraafplaats aan de vaartweg. Op deze begraafplaats hebben wij dit enkele graf geplaatst. Meer informatie over de begraafplaatsen in de omgeving van Goudswaard vindt u hier.

Enkel graf Almelo

Enkel graf Almelo

Op de RK begraafplaats in Almelo heeft onze eigen stelploeg met zorg dit bijzondere grafmonument geplaatst.

 

Enkel graf Voorschoten

Enkel graf Voorschoten

Op de algemene begraafplaats Rosenburgh in Voorschoten hebben wij een enkel graf geplaatst. Het monument bestaat uit een letterplaat en banden, uitgevoerd in hardsteen.

 

Aanbiedingen,

De zelfde steensoort en kwaliteit, andere prijzen.

Bekijk alle producten

Dubbel Graf Type 14

€ 2850,00

Zwarte grafsteen golfkop

€ 1900,00
Het ziet er uit zoals we gehoopt hadden en zijn helemaal tevreden erover.
Geschreven door Aapkes, 22-02-2019
Contact aanvraag
Advies aanvragen
Wenst uw vrijblijvend advies? Neem contact op met onze adviseur.
Contact opnemen