Terug naar Blog
Enkel graf Goudswaard
  • 477

Enkel graf Goudswaard

Op de algemene begraafplaats in Goudswaard hebben wij een enkel graf geplaatst. Dit enkele graf bestaat uit een letterplaat, dekplaat, voetstuk en banden, volledig uitgevoerd in impala graniet.

13
nov
Lees verder
Enkel Graf

 Impala granieten grafsteen Goudswaard

Het betreft een enkel graf, geheel uitgevoerd in impala graniet. Tussen de banden is ruimte voor een tuintje of split. De nabestaanden kunnen hier zelf invulling aan geven. Dit kan bijvoorbeeld gedaan door door gebruik te maken van split, maar ook door gebruik te maken van bloemen of gras.

Op de letterplaat is een symbool afgebeeld. Dit symbool is op de steen aangebracht door middel van zandstralen. De letters en het symbool zijn in een mooie zilveren kleur geverfd. Klik hier voor meer informatie over de technieken op grafstenen. 

Kleurstalen graf Goudswaard

Uiteraard is dit grafmonument in meerdere kleuren leverbaar. U kunt gemakkelijk onze kleurstalen aanvragen om op deze manier een goed beeld te krijgen van de kleuren die er mogelijk zijn. U kunt hier onze kleurstalen aanvragen.

Algemene begraafplaats Goudswaard 

Goudswaard kent een algemene begraafplaats aan de vaartweg. Op deze begraafplaats hebben wij dit enkele graf geplaatst. Meer informatie over de begraafplaatsen in de omgeving van Goudswaard vindt u hier.