Terug naar Dubbel Graf

Dubbel graf Breda

Gepubliceerd op:
Dubbel graf Breda

Op de begraafplaats Zuylen hebben wij onlangs een dubbel graf geplaatst. Dit grafmonument bestaande uit letterplaten, dekplaten, banden en een voetstuk, uitgevoerd in orion en zwart graniet is met zorg door onze eigen stelploeg geplaatst.

 

Orion en zwart graniet Breda

Het betreft een dubbel grafmonument bestaande uit twee dekplaten en twee letterplaten. De twee letterplaten zijn allebei uitgevoerd in het model golfkop. Op de dekplaten zijn verschillende accessoires te zien. Één dekplaat is voorzien van een zwart granieten voetbal, de andere dekplaat is voorzien van een zwart granieten vaas. Wij van Goedkope-Grafstenen bieden een ruim assortiment aan accessoires. Bekijk hier ons assortiment aan accessoires.

(Digitale) rondleiding toonzalen Voorschoten

Wenst u een (digitale) rondleiding door één van onze toonzalen? Dit is bij Goedkope-Grafstenen één van de mogelijkheden. Kom vrijblijvend langs in één van onze toonzalen. U kunt op afspraak langskomen voor een rondleiding in onze toonzalen in Winschoten of Stadskanaal. U kunt gerust contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak.

Daarnaast bieden wij van Goedkope-Grafstenen ook digitale rondleidingen aan. We kunnen met u Skypen, Facetimen of WhatsApp-videobellen. Vul hier ons contactformulier in, dan zullen wij contact met u opnemen.

Begraafplaatsen Breda

Breda telt een aantal begraafplaatsen in de omgeving, waaronder begraafplaats Zuylen. Begraafpark Zuylen kent een grote verscheidenheid aan mogelijkheden als het gaat om begraven en asbestemmingen. Zo biedt begraafplaats Zuylen onder- en bovengrondse graven. Meer informatie over begraafplaats Zuylen en de overige begraafplaatsen in Breda vindt u hier.

Bijzonder gedenkmonument in Oostrum

Bijzonder gedenkmonument in Oostrum

Op de algemene begraafplaats van Oostrum hebben we dit bijzondere gedenkmonument geplaatst. Er zijn diverse elementen in verwerkt, precies zoals de nabestaanden dat wensten.

 

Dubbel graf Roswinkel

Dubbel graf Roswinkel

Op de begraafplaats in Roswinkel hebben wij een dubbel graf geplaatst. Dit dubbele graf bestaat uit een letterplaat, voetstuk, twee dekplaat en banden volledig uitgevoerd in Paradiso graniet.

 

 

Aanbiedingen,

De zelfde steensoort en kwaliteit, andere prijzen.

Bekijk alle producten

Dubbel Graf Type 14

€ 2850,00

Zwarte grafsteen golfkop

€ 1900,00
een warm welkom tot het laatste moment
Geschreven door Pieter Luiten, 26-11-2019
Contact aanvraag
Advies aanvragen
Wenst uw vrijblijvend advies? Neem contact op met onze adviseur.
Contact opnemen