Terug naar Dubbel Graf

Dubbel graf Beilen

Gepubliceerd op:
Dubbel graf Beilen

Op de begraafplaats in Beilen hebben wij een dubbel graf geplaatst. Dit dubbel graf bestaat uit een letterplaat, dekplaat en banden, uitgevoerd in ruby red graniet. 

Ruby red granieten grafsteen

Het betreft een dubbel grafmonument geheel uitgevoerd in Ruby red graniet. Uiteraard kan dit dubbele graf ook uitgevoerd worden in andere kleuren. Klik hier voor meer informatie over andere kleuren. Ook kunt u kleurstalen aanvragen. 

Ruby red granieten golfkop dubbel graf Beilen

Dit dubbele graf heeft een golfvormige letterplaat. Dit geeft het dubbele grafmonument een sierlijke en een elegante vorm. Door de golf in de dubbele grafsteen straalt de dubbele grafsteen geen stijvigheid uit, maar straalt de dubbele grafsteen speelsheid uit. De wensen van de vorm in de golf in de grafsteen kunt u zelf bepalen.

Assortiment dubbele grafstenen Beilen

Wij bieden een groot assortiment dubbele grafstenen in verschillende vormen. Bekijk hier ons assortiment in dubbele grafstenen. Staat uw monument er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden en ontwerpen u vrijblijvend een persoonlijk ontwerp.

Grafstenen begraafplaats Eursingerhof Beilen

Beilen beschikt over een algemene begraafplaats op de Asserstraat. De begraafplaats in Beilen biedt verschillende mogelijkheden met betrekking tot begraven en cremeren.

Bekijk andere dubbele graven Bekijk ons gehele assortiment

Bijzonder gedenkmonument in Oostrum

Bijzonder gedenkmonument in Oostrum

Op de algemene begraafplaats van Oostrum hebben we dit bijzondere gedenkmonument geplaatst. Er zijn diverse elementen in verwerkt, precies zoals de nabestaanden dat wensten.

 

Dubbel graf Roswinkel

Dubbel graf Roswinkel

Op de begraafplaats in Roswinkel hebben wij een dubbel graf geplaatst. Dit dubbele graf bestaat uit een letterplaat, voetstuk, twee dekplaat en banden volledig uitgevoerd in Paradiso graniet.

 

 

Aanbiedingen,

De zelfde steensoort en kwaliteit, andere prijzen.

Bekijk alle producten

Dubbel Graf Type 14

€ 2850,00

Zwarte grafsteen golfkop

€ 1900,00
Wij zijn heel erg tevreden over het grafmonument en de fijne samenwerking. Alles is bespreekbaar en je krijgt echt alle tijd die je nodig hebt voor de uitvoering. Ze hebben ons heel erg goed geholpen. Hierbij dan nogmaals , hartelijk dank.
Geschreven door Angelica sewalt, 23-09-2020
Contact aanvraag
Advies aanvragen
Wenst uw vrijblijvend advies? Neem contact op met onze adviseur.
Contact opnemen