Terug naar Blog
Dubbel graf Beilen
  • 689

Dubbel graf Beilen

Op de begraafplaats in Beilen hebben wij een dubbel graf geplaatst. Dit dubbel graf bestaat uit een letterplaat, dekplaat en banden, uitgevoerd in ruby red graniet. 

13
jul
Lees verder
Dubbel Graf

Ruby red granieten grafsteen

Het betreft een dubbel grafmonument geheel uitgevoerd in Ruby red graniet. Uiteraard kan dit dubbele graf ook uitgevoerd worden in andere kleuren. Klik hier voor meer informatie over andere kleuren. Ook kunt u kleurstalen aanvragen. 

Ruby red granieten golfkop dubbel graf Beilen

Dit dubbele graf heeft een golfvormige letterplaat. Dit geeft het dubbele grafmonument een sierlijke en een elegante vorm. Door de golf in de dubbele grafsteen straalt de dubbele grafsteen geen stijvigheid uit, maar straalt de dubbele grafsteen speelsheid uit. De wensen van de vorm in de golf in de grafsteen kunt u zelf bepalen.

Assortiment dubbele grafstenen Beilen

Wij bieden een groot assortiment dubbele grafstenen in verschillende vormen. Bekijk hier ons assortiment in dubbele grafstenen. Staat uw monument er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden en ontwerpen u vrijblijvend een persoonlijk ontwerp.

Grafstenen begraafplaats Eursingerhof Beilen

Beilen beschikt over een algemene begraafplaats op de Asserstraat. De begraafplaats in Beilen biedt verschillende mogelijkheden met betrekking tot begraven en cremeren.

Bekijk andere dubbele graven Bekijk ons gehele assortiment