Onderhoud

Bij het maken van uw keuzes voor het materiaal en de belettering geven we altijd advies over het benodigde onderhoud. Standaard kiezen wij voor de meest onderhoudsvriendelijke oplossingen.

Bekijk ons gehele assortiment 
Meer informatie aanvragen 

Waarom kiest u voor Goedkope Grafstenen?

  • 30 jaar kwaliteitsgarantie
  • Topkwaliteit grafstenen
  • Persoonlijk maatwerk
  • Vrijblijvend thuisbezoek

Granieten grafmonumenten

In de meeste gevallen leveren we grafstenen gemaakt van graniet. Graniet is een kwartshoudende natuursteen en is daardoor ontzettend sterk. Een granieten grafmonument kunt u gemakkelijk schoonmaken met een zachte borstel, een zachte spons en een niet-bijtend schoonmaakmiddel, zoals autoshampoo.

Marmeren grafmonumenten

In sommige gevallen leveren we een marmeren grafmonument. Marmer is een kalkhoudend materiaal en is daardoor poreuzer dan graniet. Marmer behoeft daarom een andere aanpak van schoonmaken dan graniet. We raden aan om altijd met een zachte borstel het loszittende vuil weg te halen en met een zachte spons (geen schuurspons) het marmer met lauwwarm water en groene zeep te reinigen. U kunt de grafsteen met schoon, lauwwarm water afspoelen en goed nadrogen met een doek of zeem.

Verkeerde handelingen kunnen onherstelbare krassen veroorzaken op de grafsteen. We raden daarom aan om altijd zorgvuldig met het materiaal om te gaan.

Bekijk ons gehele assortiment 
Adviesgesprek aanvragen  

Heeft u een vraag?