Hoe te bestellen

Betaalbare of goedkope grafsteen

U zoekt een grafsteen die past bij de overledene en die bovendien betaalbaar is. Hier bent u verzekerd van een passende en goedkope grafsteen, omdat u het ontwerp zelf maakt en de steen gemakkelijk bestelt. Bovendien hoeft u daarbij geen concessies te doen aan de kwaliteit, want wij adviseren u graag en geven zelfs 30 jaar garantie op iedere steen. Zowel op een exclusieve als een goedkope grafsteen.

Hoe te bestellen?

  • Kies de grafsteen uit, via onze 3d configurator of via de webcatalogus
  • Vul uw contactgegevens in.
  • U krijgt per post een bevestiging die u getekend retour mag sturen (Natuurlijk zorgen wij voor de retourenvelop en de postzegel). Wanneer uw getekende bevestiging bij ons binnen is, starten wij met het aanvragen van vergunningen, het uitwerken van uw ontwerp en de plaatsing van het gedenkteken.
  • U ontvangt een rekening met een aanbetaling, dit is 10% van het totaalbedrag.
  • Wij maken het monument.
  • U krijgt bericht van ons als het monument klaar is voor plaatsing. U dient het resterende bedrag te betalen in de week van de plaatsing.
  • Wij plaatsen het monument

Zit u verlegen om advies of heeft u een vraag? Bel gerust: 0597-433292

Aanbiedingen,

De zelfde steensoort en kwaliteit, andere prijzen.

Bekijk alle producten

Enkel Graf

€ 2100,00

Gedenksteen waaier

€ 1400,00
Wij waren heel blij met de grafsteen die wij voor onze moeder hadden besteld. Alles was geleverd en geplaatst zoals op de foto die op de website stond afgebeeld. Hele goede service vanaf de bestelling tot het plaatsen. Het was ook geweldig dat het grote deel van de communicatie liep via Whatsapp. Ik kreeg antwoord op mijn vragen in de avonduren en zelfs ook in het weekend. Top!
Geschreven door Cindy Tuhehay , 23-09-2020
Contact aanvraag
Wenst uw vrijblijvend advies? Neem contact op met onze adviseur.
Contact opnemen