Hoe te bestellen

Betaalbare of goedkope grafsteen

U zoekt een grafsteen die past bij de overledene en die bovendien betaalbaar is. Hier bent u verzekerd van een passende en goedkope grafsteen, omdat u het ontwerp zelf maakt en de steen gemakkelijk bestelt. Bovendien hoeft u daarbij geen concessies te doen aan de kwaliteit, want wij adviseren u graag en geven zelfs 30 jaar garantie op iedere steen. Zowel op een exclusieve als een goedkope grafsteen.

Hoe te bestellen?

  • Kies de grafsteen uit, via onze 3D configurator of via de webcatalogus
  • Vul uw contactgegevens in.
  • U krijgt per post een bevestiging die u getekend retour mag sturen (Natuurlijk zorgen wij voor de retourenvelop en de postzegel). Wanneer uw getekende bevestiging bij ons binnen is, starten wij met het aanvragen van vergunningen, het uitwerken van uw ontwerp en de plaatsing van het gedenkteken.
  • U ontvangt een rekening met een aanbetaling, dit is 10% van het totaalbedrag.
  • Wij maken het monument.
  • U krijgt bericht van ons als het monument klaar is voor plaatsing. U dient het resterende bedrag te betalen in de week van de plaatsing.
  • Wij plaatsen het monument

Zit u verlegen om advies of heeft u een vraag? Bel gerust: 085-081 00 69

Aanbiedingen,

De zelfde steensoort en kwaliteit, andere prijzen.

Bekijk alle producten

Enkel Graf

€ 2100,00

Gedenksteen waaier

€ 1400,00
ze hebben donderdag 8 -10-2020 het graf monument geplaatst .Wij zijn super tevreden mooi subtiel en precies zoals afgesproken een kunstwerk op zich .en voor een betaalbare prijs .kortom zeer tevreden. Van bestellen tot aflevering duurde best lang maar heeft ook zeker met corona te maken ,nog voor de levering kon ik zelfs nog een aanpassing aan de tekst op steen doorgeven .Dit omdat inmiddels ook mijn vader is overleden het gaat over een dubbel graf . een zeer tevreden klant Marcel Otten
Geschreven door Marcel Otten , 10-10-2020
Contact aanvraag
Advies aanvragen
Wenst uw vrijblijvend advies? Neem contact op met onze adviseur.
Contact opnemen