Grafstenen Veenendaal

Bent u op zoek naar een grafsteen voor uw overleden dierbare in Veenendaal? Goedkope Grafstenen is gespecialiseerd in het ontwerpen, vervaardigen en plaatsen van prachtige grafmonumenten in heel Nederland, dus ook bij u in Veenendaal. Of het nu gaat om een enkel graf, een grafzerk of een staande gedenksteen: Goedkope Grafstenen zorgt ervoor dat u een topkwaliteit persoonlijk grafmonument krijgt dat jarenlang mooi zal blijven. Niet voor niets kunnen wij 30 jaar garantie bieden op onze grafmonumenten. 

Bekijk ons gehele assortiment 
Meer informatie aanvragen 

De voordelen van Goedkope Grafstenen in Veenendaal

  • Topkwaliteit grafstenen
  • Keuze uit meer dan 25 soorten natuursteen
  • Persoonlijk ontwerp
  • 30 jaar garantie
  • Vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis in Veenendaal

Topkwaliteit grafsteen in Veenendaal

Al meer dan 100 jaar maakt ons familiebedrijf grafstenen voor families in heel Nederland. De kwaliteit van een grafsteen wordt bepaald door de kwaliteit van het materiaal, de vervaardiging en de fundering van het grafmonument. Dankzij onze strenge kwaliteitscontroles op het materiaal en 100 jaar ervaring met het vervaardigen en plaatsen van grafstenen kunnen we garanderen dat onze grafmonumenten stuk voor stuk minimaal 30 jaar mooi zullen blijven. Daarom bieden we 30 jaar kwaliteitsgarantie op al onze natuurstenen grafmonumenten.

De mogelijkheden van grafstenen Veenendaal

Bent u op zoek naar een grafsteen in Veenendaal? Dan hebt u keuze uit tal van mogelijkheden om een grafsteen te laten ontwerpen. Goedkope Grafstenen heeft een ruim assortiment enkele grafmonumenten, grafzerken en staande grafstenen. Welk type grafsteen u kiest, is vaak mede afhankelijk van de begraafplaats in Veenendaal. Daarnaast hebt u verschillende mogelijkheden om een grafsteen te personaliseren.

De vorm van de grafsteen

Onze grafmonumenten komen in vele verschillende vormen, van eenvoudig tot bijzonder. Zo is onze grafsteen golfkop een populaire vorm, maar wordt er ook veel gekozen voor een grafsteen met een hart, een grafsteen met waaiervorm of een grafsteen met een kruis. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden van onze grafmonumenten. Bekijk ons gehele assortiment.

De kleur van het grafmonument

Bij Goedkope Grafstenen hebt u keuze uit meer dan 25 verschillende kleuren hoogwaardig natuursteen. U vindt voorbeelden van onze kleurstalen onderaan de pagina van ieder grafmonument. Wilt u er even rustig naar kijken? Dan kunt u ook onze kleurstalen downloaden

Teksten op de grafsteen

U kunt zelf bepalen welke grafsteen tekst u op het grafmonument plaatst. Het is gebruikelijk dat de naam, de geboortedatum en de overlijdensdatum van de overledene op het grafmonument worden geplaatst. Daarnaast wordt er regelmatig gekozen voor een (bijbel)spreuk of andere lieflijke woorden. Onze grafsteen teksten kunnen worden gezandstraald en ingekleurd met goud- of zilverkleurige verf, of ze kunnen in metaal worden gegoten en op het grafmonument worden geplaatst. Naast teksten zijn er verschillende mogelijkheden voor afbeeldingen en symboliek op het grafmonument.

Bekijk ons gehele assortiment 
Thuisbezoek aanvragen  

Heeft u een vraag?

Stuur ons gerust een bericht. We helpen u graag verder.

Begraafplaatsen Veenendaal

Veenendaal kent één begraafplaats waarop momenteel nog wordt begraven. Dit is de algemene begraafplaats De Munnikenhof.

Bekijk ons gehele assortiment 
Adviesgesprek aanvragen  

Duidelijk en deskundig advies?

Bel: 085 - 081 00 69 of vraag een vrijblijvend thuisbezoek aan >