Grafstenen van glas

Een glazen grafsteen of een grafsteen van glas is duurzaam en heeft een heel bijzonder effect. Goedkope Grafstenen is onder andere gespecialiseerd in het maken van een glazen grafsteen, een glazen grafmonument, of een glazen gedenkteken. U kunt een grafsteen laten ontwerpen waarbij u glas het belangrijkste type materiaal maakt, maar u kunt glas ook gebruiken als mooie toevoeging. De mogelijkheden zijn eindeloos bij Goedkope Grafstenen.

Bekijk ons gehele assortiment 
Meer informatie aanvragen 

De voordelen van glazen grafstenen van Goedkope Grafstenen

  • Persoonlijk maatwerk
  • Grafstenen met glas op maat
  • Topkwaliteit natuursteen
  • 30 jaar kwaliteitsgarantie
  • Goedkope grafsteen

Een greep uit ons uitgebreide assortiment:

Dubbele Zerk Type 13

€ 3900,00

Enkele Zerk Type 10

€ 2500,00

Grafmonument met glazen hart

€ 3100,00

Unieke en betaalbare gedenkstenen van glas

Een grafsteen met glas is uniek en betaalbaar. Goedkope Grafstenen is gespecialiseerd in het maken van grafstenen met glas. Wanneer u een grafsteen laat ontwerpen, kunt u ervoor kiezen om veel of weinig glas in de gedenksteen terug te laten komen. Wanneer u met ons in gesprek gaat, bespreken we uw wensen en de mogelijkheden. We creëren samen een uniek en persoonlijk grafmonument, waar u en andere nabestaanden nog jarenlang van kunnen genieten.

Voor ieder budget een glazen grafsteen

Een grafsteen van glas hoeft niet duur te zijn. Nadat we samen de wensen hebben besproken, stellen we een helder en duidelijk kostenplaatje voor u op. Zo weet u altijd wat de kosten zullen zijn voordat we beginnen met het bouwen van uw glazen grafsteen. 

Bekijk ons gehele assortiment 
Thuisbezoek aanvragen  

Heeft u een vraag?

Contact aanvraag
Advies aanvragen
Wenst uw vrijblijvend advies? Neem contact op met onze adviseur.
Contact opnemen