Goedkope Grafstenen Utrecht: topkwaliteit grafmonumenten

Bent u op zoek naar een grafsteen voor uw overleden dierbare in de buurt van Utrecht? Goedkope Grafstenen levert grafmonumenten van topkwaliteit. Op vakkundige wijze worden natuurstenen grafmonumenten gemaakt, geleverd en geplaatst op iedere ondergrond. Daarnaast zorgt Goedkope Grafstenen voor een oersterke fundering, zodat het graf tientallen jaren zal blijven staan. Wij bieden dan ook 30 jaar garantie op al onze grafmonumenten.

Bekijk ons gehele assortiment 
Meer informatie aanvragen 

De voordelen van Goedkope Grafstenen Utrecht

  • goedkope grafsteen
  • 30 jaar garantie op topkwaliteit grafstenen
  • persoonlijk maatwerk
  • helemaal naar wens
  • vrijblijvend advies bij u thuis in Utrecht

Wat kosten grafstenen Utrecht?

Bij Goedkope Grafstenen krijgen we vaak de vraag ‘Wat kost een grafsteen?’. Wij bieden voor ieder budget een grafsteen. De prijs van een grafsteen wordt bepaald door verschillende factoren. Kiest u voor een enkel graf, een grafzerk, of een staande gedenksteen? Wilt u een kleine grafsteen of een kleine gedenksteen? Ook hangen van de kosten van een grafsteen samen met tekst en eventuele afbeeldingen of gravures. Waar u ook voor kiest, u krijgt van ons altijd een heldere prijsopgave, zodat u achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Ik wil zelf een grafsteen ontwerpen, kan dat?

Dat kan zeker! Met onze 3D-configurator kunt u zelf een graf samenstellen dat helemaal aan uw persoonlijke wensen voldoet. Na het ontwerpen van uw grafsteen gaan we altijd persoonlijk met u in gesprek om uw wensen te bespreken. Wanneer u nog over uw wensen twijfelt of nog wilt nadenken over het ontwerp, is dat natuurlijk geen probleem. Wilt u liever niet een grafsteen ontwerpen, dan kunt u natuurlijk een thuisbezoek aanvragen. We komen graag bij u thuis om de mogelijkheden te bespreken.

De mogelijkheden van grafstenen in Utrecht

Bij het samenstellen van een grafmonument hebt u veel verschillende opties, denkt u bijvoorbeeld aan het type grafsteen, de vorm van de grafsteen, de kleur van het natuursteen en de belettering.

Het type grafsteen

Voordat u begint met het bestellen van een grafmonument, moet u het type grafsteen kiezen. Vaak is de grafsteen die u kiest afhankelijk van de begraafplaats in Utrecht waarop uw dierbare begraven ligt. In veruit de meeste gevallen wordt er gekozen voor een enkel graf. Dit is een grafsteen met een liggend en een staand gedeelte. In andere gevallen wordt er echter alleen een liggend graf geplaatst (ook wel een grafzerk genoemd) of juist alleen het staande gedeelte (ook wel een staande letterplaat genoemd). Wij adviseren u graag in deze keuze.

De vorm van de grafsteen

Grafstenen zijn in vele vormen beschikbaar. Kijkt u maar eens in ons assortiment, waar u een groot aanbod aan verschillende vormen grafstenen vindt. De vorm van een grafsteen kan abstract zijn, zoals onze grafsteen met golfkop of moderne grafsteen, maar het kan ook symbolisch zijn, zoals de grafsteen boekvorm of grafsteen met kruis. Welke vorm u kiest, is afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren. En staat de vorm naar uw wens niet tussen ons assortiment? Dan denken we graag met u mee, er is ontzettend veel mogelijk.

De kleur van het natuursteen

Bij Goedkope Grafstenen kunt u een grafsteen bestellen in meer dan 25 verschillende kleuren hoogwaardig graniet. Vaak wordt er gekozen voor één van de populaire kleuren, zoals Zwart Graniet, Orion, Himalaya of Royal Impala. Maar ook onze andere kleuren zijn bijzonder en voor iedere grafsteen leverbaar. Wist u dat u ook meerdere grafsteen kleuren kunt gebruiken? Onze grafsteen druppel bijvoorbeeld, bestaat uit twee verschillende kleuren natuursteen; dit zorgt voor een extra bijzonder effect.

Belettering van de grafsteen

Ook bij het kiezen van grafsteen teksten hebt u verschillende opties. In veel gevallen wordt er gekozen voor inwendige belettering; dit houdt in dat we de letters in het grafmonument zandstralen en vervolgens met zilver- of goudkleurige verf inkleuren. Het resultaat is een goed leesbare tekst. Kiest u voor inwendige belettering, dan kunnen we teksten in ieder lettertype en in ieder schrift plaatsen. Zo zijn we onder andere gespecialiseerd in Arabische teksten voor islamitische grafstenen, maar ook bijvoorbeeld in het Cyrillisch of Grieks. 

Een andere optie voor het beletteren van de grafsteen in Utrecht is het aanbrengen van opgelegde letters. De letters worden dan gegoten in (vaak) een bronslegering, waarna de letters met stevige pinnen op het grafmonument worden gemonteerd. De opgelegde belettering blijft de gehele levensduur van grafsteen mooi en hoeft niet te worden vervangen of bijgewerkt, zoals dat soms wel het geval is bij inwendige belettering. Voor de opgelegde letters hebt u keuze uit een aantal verschillende lettertypes.

Grafstenen in Utrecht bekijken

Bij Goedkope Grafstenen kunt u verschillende grafstenen bekijken. In ons assortiment vindt u een greep uit de mogelijkheden die we bieden voor het bestellen van een grafsteen. Daarnaast hebben we een mooi portfolio van een aantal van onze onlangs geplaatste grafstenen, waaronder ook in Utrecht. Wilt u de grafstenen graag in het echt komen kijken? U bent van harte welkom in één van onze toonzalen in de provincie Groningen.

Een grafsteen kopen in Utrecht

Wellicht hebt u al een duidelijk idee van de grafsteen die u graag wilt bestellen, of misschien twijfelt u nog over bepaalde keuzes. Wat uw wensen ook zijn, u kunt met ons in contact komen via het contactformulier, per e-mail, onze online chat of via de telefoon. We staan u graag te woord met advies en hulp. Hebt u een specifieke grafsteen op onze website gezien, dan kunt u vrijblijvend een offerte opvragen of meer informatie over de grafsteen aanvragen. 

Garantie op grafstenen Utrecht

Een grafsteen is natuurlijk geen alledaagse aankoop. Als u een grafmonument bestelt, wilt u er natuurlijk van overtuigd zijn dat u een goede aankoop doet. Wij zijn zo overtuigd van de hoogwaardige kwaliteit van onze grafstenen, dat we onze grafstenen in Utrecht standaard leveren met 30 jaar garantie. 

Bekijk ons gehele assortiment 
Thuisbezoek aanvragen  

Heeft u een vraag?

Stuur ons gerust een bericht. We helpen u graag verder.

Begraafplaatsen in de regio Utrecht

In de gemeente Utrecht bevinden zich vier begraafplaatsen: Soestbergen, Kovelswade, Tolsteeg en Daelwijck. Iedere begraafplaats heeft een andere uitstraling en dat maakt dat deze begraafplaatsen allemaal verschillend zijn. 

Bekijk ons gehele assortiment 
Adviesgesprek aanvragen  

Duidelijk en deskundig advies?

Bel: 085 - 081 00 69 of vraag een vrijblijvend thuisbezoek aan >