Goedkope Grafstenen Rotterdam van topkwaliteit en 30 jaar kwaliteitsgarantie

Zoekt u een goedkope grafsteen of grafmonument in Rotterdam? Bij Goedkope Grafstenen vindt u de juiste gedenksteen die past bij uw overleden dierbare. Onze grafstenen worden altijd helemaal naar uw eigen wens geleverd. U kunt erop vertrouwen dat wij topkwaliteit grafstenen leveren. Daarom krijgt u op al onze grafmonumenten altijd 30 jaar garantie. Wilt u meer informatie over een grafsteen bestellen of een heldere, vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact op met onze adviseur.

Bekijk ons gehele assortiment 
Meer informatie aanvragen 

De voordelen van Goedkope Grafstenen Rotterdam

  • goedkope grafstenen Rotterdam
  • topkwaliteit grafmonumenten
  • 30 jaar garantie
  • persoonlijke service
  • vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis in Rotterdam

Goedkope Grafstenen Rotterdam

Woont u in Rotterdam en bent u op zoek naar een grafmonument? Bij Goedkope Grafstenen vindt u een groot assortiment gedenkmonumenten. Onze grafstenen zijn van goede kwaliteit en hebben een hele aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. We plaatsen regelmatig goedkope grafstenen in Rotterdam.

Grafsteen prijzen Rotterdam

De grafsteen prijzen in Rotterdam zijn gebonden aan verschillende factoren. Wilt u graag een staande grafsteen, een grafzerk of een compleet grafmonument laten plaatsen in Rotterdam? U kunt kiezen uit verschillende modellen, uitvoeringen en materialen. Ook kunt u ervoor kiezen om opgelegde letters of gravures te laten plaatsen. Dit heeft allemaal invloed op prijzen van grafstenen in Rotterdam. Bij Goedkope Grafstenen krijgt u altijd een heldere, duidelijke prijsopgave. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Het ontwerp, de vergunningaanvraag, betonfundatie, inwendige belettering en de plaatsing in Rotterdam zijn altijd bij de prijs inbegrepen. 

Grafstenen in Rotterdam bekijken

Bij Goedkope Grafstenen kunt u op verschillende manieren inspiratie opdoen voor een grafsteen die aan uw persoonlijke wensen voldoet. Zo hebben we een mooi assortiment grafzerken, staande grafstenen en complete grafmonumenten. Ook hebben we een breed portfolio van reeds geplaatste gedenkstenen, ook in Rotterdam.

Gedenkstenen Rotterdam

Wij leveren regelmatig gedenkstenen in Rotterdam. Onze typische gedenkstenen bestaan uit een staand en een liggend gedeelte. U vindt een uitgebreid assortiment grafstenen die wij kunnen plaatsen in Rotterdam. Ook vindt u verschillende reeds geplaatste grafstenen op onze website. Hier doet u vast en zeker een heleboel inspiratie op.

Grafzerken Rotterdam

Naast normale grafstenen vindt u in ons assortiment ook grafzerken in Rotterdam. Een grafzerk is een liggende grafsteen. Afhankelijk van de richtlijnen van de begraafplaats kunt u de voorkeur hebben voor een grafzerk in Rotterdam. 

Grafmonumenten Rotterdam

Een ander type grafsteen dat u in ons assortiment vindt is het staande grafmonument, ook wel een staande letterplaat genoemd. Het staande grafmonument in Rotterdam kan worden voorzien van tekst; vandaar de naam.

Zelf een grafmonument ontwerpen

Wanneer het gaat om een grafsteen, staan uw persoonlijke wensen centraal. Een grafsteen wordt speciaal voor u op maat gemaakt en daarom hebt u veel vrijheid in het ontwerp van het grafmonument. Op onze website kunt u zelf een gedenksteen ontwerpen met onze 3D-configurator. Komt u er niet uit? Onze ontwerpers helpen u graag met het visualiseren van uw wensen.

Een grafsteen kopen in Rotterdam

Of u nu een duidelijk idee hebt of nog niet precies weet wat uw wensen zijn, we helpen u graag! U komt met ons in contact via ons contactformulier, de e-mail, onze online chat of via de telefoon. We staan u graag te woord. Nadat we uw wensen hebben verzameld, gaan we aan de slag met het ontwerp van de grafsteen. We vragen alvast een vergunning aan op de Rotterdamse begraafplaats; de afmetingen van de grafsteen zijn ten slotte afhankelijk van de plaatselijke reglementen van de begraafplaats in Rotterdam. Natuurlijk voorzien we de grafsteen van belettering en indien gewenst, afbeeldingen of symboliek. Als laatste stap plaatsen we de nieuwe grafseen op de begraafplaats in Rotterdam. 

Garantie op grafstenen Rotterdam

We zijn overtuigd van de hoogwaardige kwaliteit van onze grafstenen. Daarom worden onze grafmonumenten standaard geleverd met 30 jaar kwaliteitsgarantie. Ook op grafstenen Rotterdam bieden we deze garantie. 

Grafonderhoud Rotterdam

U kunt gemakkelijk zelf het grafmonument onderhouden. Hoe u een grafsteen in Rotterdam het beste kunt schoonmaken, is afhankelijk van het materiaal van de grafsteen. De meeste grafstenen die wij in Rotterdam plaatsen zijn gemaakt van graniet. Een granieten grafsteen kunt u het beste schoonmaken met behulp van een zachte spons en wat autoshampoo. Gaat het om marmeren grafsteen, dan behoeft dit een andere schoonmaakaanpak. Meer hierover leest u op onze pagina over grafsteen onderhoud.

Vrijblijvend thuisbezoek bij u in Rotterdam

Wenst u een persoonlijk gesprek om uw wensen te bespreken? We komen graag bij u thuis in Rotterdam om samen tot de beste keuze te komen. Indien u dat wenst, bent u ook van harte welkom in één van onze toonzalen, gelegen in Winschoten en Stadskanaal. Hier kunt u op uw eigen gemak onze grafmonumenten bekijken.

Bekijk ons gehele assortiment 
Thuisbezoek aanvragen  

Heeft u een vraag?

Stuur ons gerust een bericht. We helpen u graag verder.

Begraafplaatsen Rotterdam

In Rotterdam bevinden zich op verschillende plekken kerken met een eigen kerkhof. Daarnaast zijn er zeven gemeentelijke begraafplaatsen te vinden in Rotterdam. Wij plaatsen regelmatig grafstenen op deze begraafplaatsen, zoals grafstenen Rotterdam Crooswijk en grafstenen Rotterdam Slinge (Zuiderbegraafplaats).

Islamitische begraafplaatsen Rotterdam

Momenteel wordt er gewerkt aan de aanleg van een nieuwe islamitische begraafplaats in Rotterdam aan de Maeterlinckweg, in Rotterdam-Zuid. Deze nieuwe begraafplaats zal plaats bieden voor 2500 islamitische graven. Tevens vindt u op de begraafplaatsen Rotterdam Crooswijk en de Zuiderbegraafplaats Rotterdam een islamitische begraafplaats, als onderdeel van de gemeentelijke begraafplaats. Hier geldt, zoals gebruikelijk is, de eeuwige rustplaats.

Bekijk ons gehele assortiment 
Adviesgesprek aanvragen  

Duidelijk en deskundig advies?

Bel: 085 - 081 00 69 of vraag een vrijblijvend thuisbezoek aan >