Goedkope Grafsteen in Leeuwarden en omgeving, top service en snelle levering

Bent u opzoek naar een grafsteen in Leeuwarden? Wij van Goedkope Grafstenen leveren al sinds 1922 grafstenen in Leeuwarden. Wij verzorgen het complete proces van het leveren van een grafsteen in Leeuwarden. We onderscheiden ons van onze concurrentie door onze scherp geprijsde staande grafstenen, grafzerken en complete grafmonumenten. Ondanks onze lage prijzen kunnen we toch een uitstekende kwaliteit leveren. Bij Goedkope Grafstenen kunt u, indien gewenst, zelf een grafsteen ontwerpen. Onze adviseur komt graag bij u thuis in Leeuwarden om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk ons gehele assortiment 
Meer informatie aanvragen 

De voordelen van Goedkope Grafstenen in Leeuwarden

  • goedkope grafsteen
  • keuze uit vele kleuren, vormen en designs
  • 30 jaar kwaliteitsgarantie
  • persoonlijk maatwerk
  • vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis in Leeuwarden en omgeving

Goedkope grafmonumenten in Leeuwarden

Wij van Goedkope Grafstenen leveren al sinds 1922 gedenkmonumenten in Leeuwarden en in de omgeving, dus ook in Aegum, Eagum, Friens, Goutum, Grou, Grouw, Hempens, Idaard, Idaerd, Irnsum, Jirnsum, Lekkum, Miedum, Reduzum, Snakkerburen, Swichum, Teerns, Warga, Warstiens, Warten, Wartena, Wergea, Wirdum en Wytgaard. We leveren niet alleen traditionele gedenkmonumenten, maar ook moderne grafstenen. Deze grafstenen zijn dan bijvoorbeeld gecombineerd met andere materialen, waaronder glas of RVS.

Wat kost een grafsteen in Leeuwarden?

Een staande grafsteen in Leeuwarden begint al bij 990,- euro. Wilt u meer informatie over de prijzen van grafstenen in Leeuwarden? Stuur ons een WhatsApp of neem contact met ons op.

Persoonlijk ontwerp grafsteen Leeuwarden

Heeft u een eigen idee over een grafsteen in Leeuwarden? Geen probleem! Wij leveren ook gepersonaliseerde grafstenen, die helemaal door onze klanten zelf zijn ontworpen. Uiteraard kunnen wij u wel advies hier in geven. 

Als ik een grafsteen bestel in Leeuwarden, hoe gaat dit dan in zijn werk?

Als u een grafsteen via onze website wilt bestellen, dan kan dit op meerdere manieren. U kunt onze showroom bezoeken, u kunt alles telefonisch met ons doornemen. Uiteraard kan het contact ook via de mail of whatsapp. Zit u verlegen om advies? Vul dan ons contactformulier in, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wat is de levertijd van een grafsteen in Leeuwarden?

Als u bij ons een grafsteen bestelt krijgt u een 10% factuur van het totaalbedrag. Als deze wordt betaald gaat de order in werking en wordt het materiaal besteld. Dit proces bedraagt 12 tot 16 weken.

U bent welkom in onze toonzalen

U bent welkom om een kijkje te komen nemen in onze toonzaal. Hier kunt u op uw gemak kijken naar onze verschillende staande grafstenen, zerken, kindergraven, ornamenten, urnen en vele accessoires. Natuurlijk zijn wij aanwezig om u advies te geven over duurzaamheid, materialen en kleuren. U kunt een afspraak met ons maken om de toonzaal in Winschoten of Stadskanaal te bekijken. Neem hiervoor contact met ons op.

Bekijk ons gehele assortiment 
Thuisbezoek aanvragen  

Heeft u een vraag?

Stuur ons gerust een bericht. We helpen u graag verder.

Begraafplaatsen in de regio Leeuwarden

In de gemeente Leeuwarden zijn meerdere mogelijkheden met betrekking tot begraven. De gemeente Leeuwarden beschikt over vele verschillende begraafplaatsen. De grootste twee zijn de Noorderbegraafplaats en de Huizumerbegraafplaats. Hieronder volgt een overzicht met alle begraafplaatsen in de gemeente Leeuwarden.

Bekijk ons gehele assortiment 
Adviesgesprek aanvragen  

Duidelijk en deskundig advies?

Bel: 085 - 081 00 69 of vraag een vrijblijvend thuisbezoek aan >