Goedkope Grafstenen in Drachten, topkwaliteit met 30 jaar garantie

Bent u op zoek naar een grafsteen voor uw overleden dierbare in Drachten? Bij Goedkope Grafstenen bent u aan het goede adres. We leveren grafstenen van topkwaliteit natuursteen en plaatsen deze op vakkundige wijze. Op al onze grafstenen bieden we 30 jaar garantie. Vraag een vrijblijvend thuisbezoek aan of Whatsapp met ons!

Bekijk ons gehele assortiment 
Meer informatie aanvragen 

De voordelen van Goedkope Grafstenen in Drachten

  • 30 jaar kwaliteitsgarantie
  • persoonlijk maatwerk
  • goedkope grafstenen
  • keuze uit vele grafstenen
  • vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis in Drachten

Wat kost een grafsteen in Drachten?

Grafstenen komen er in allerlei vormen, kleuren en materialen. De kosten van een grafsteen zijn dan ook met name afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Bij Goedkope Grafstenen hebt u de keuze uit diverse prachtige soorten natuursteen. Welke keuze u ook maakt, bij Goedkope Grafstenen krijgt u altijd van tevoren een prijsopgave. Zo komt u nooit achteraf voor verassingen te staan.

Hoe kan ik een grafmonument online bestellen?

Er zijn verschillende manieren om een grafmonument te bestellen. Wilt u zelf uw grafsteen ontwerpen? Dit kan met onze 3D-configurator. Bent u nog niet helemaal zeker van uw wensen? Dat is natuurlijk geen probleem. Op onze website vindt u diverse voorbeelden van onze verschillende ontwerpen. Daarnaast is het mogelijk om een grafmonument uit voorraad te bestellen. Wilt u liever een persoonlijk gesprek met onze adviseur? Dat is geen probleem. Onze adviseur komt graag bij u thuis in Drachten voor een adviesgesprek.

U kunt komen kijken in onze toonzalen

Indien gewenst, kunt u bij onze toonzaal langskomen. Hier vindt u staande grafstenen, zerken, kindergraven, ornamenten, urnen en vele accessoires. Wij kunnen u adviseren over duurzaamheid en diverse materialen en kleuren. Neem contact met ons op om een afspraak te maken in onze toonzaal in Winschoten of Stadskanaal.

Bekijk ons gehele assortiment 
Thuisbezoek aanvragen  

Heeft u een vraag?

Stuur ons gerust een bericht. We helpen u graag verder.

Duidelijk en deskundig advies?

Bel: 085 - 081 00 69 of vraag een vrijblijvend thuisbezoek aan >