Goedkope grafstenen Dordrecht

Wilt u een grafsteen kopen in Dordrecht? Bij Goedkope Grafstenen vindt u topkwalitweit grafstenen voor de laagste prijs. In ons inspirerende assortiment vindt u diverse soorten grafmonumenten, waaronder enkele grafstenengrafzerken en staande gedenkstenen. U ontvangt standaard 30 jaar kwaliteitsgarantie op al onze grafstenen, zodat u er zeker van kunt zijn dat het grafmonument tientallen jaren mooi zal blijven. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Goedkope Grafstenen u in Dordrecht kan bieden? Kijk dan zeker in ons assortiment en bij onze werkwijze.

Bekijk ons gehele assortiment 
Meer informatie aanvragen 

Kies ook voor Goedkope Grafstenen Dordrecht

  • Topkwaliteit grafstenen met 30 jaar garantie
  • Ieder grafmonument persoonlijk maatwerk
  • Keuze uit meer dan 25 verschillende kleuren natuursteen
  • vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis in Dordrecht

Topkwaliteit grafsteen in Dordrecht kopen?

Ons familiebedrijf maakt al meer dan 100 jaar prachtige grafstenen voor families in heel Nederland. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we onze klanten echt topkwaliteit bieden, ook voor u in Dordrecht. Zo voeren we strenge kwaliteitscontroles uit op ons materiaal en hebben we een goede, gedegen fundering hoog in het vaandel. Niet voor niets kunnen we 30 jaar kwaliteitsgarantie bieden op al onze grafstenen. 

Mogelijkheden van grafmonumenten

Wanneer u een grafsteen voor een begraafplaats in Dordrecht wilt kopen bij Goedkope Grafstenen, hebt u verschillende keuzes om uw grafsteen samen te stellen, te configureren of te personaliseren. 

De vorm van het grafmonument

Onze grafstenen komen er in vele verschillende vormen, van eenvoudig en sober tot bijzonder en uitgesproken. Populaire vormen zijn bijvoorbeeld de grafsteen met golfkop, grafsteen met waaiervorm of grafsteen met kruis. Daarnaast kunt u er natuurlijk voor kiezen om zelf een grafsteen ontwerp aan te leveren. Bij Goedkope Grafstenen zijn de mogelijkheden legio, bijvoorbeeld bij dit bijzondere grafmonument.

Verschillende kleuren natuursteen

Natuursteen of graniet is een natuurproduct en komt in prachtige uiteenlopende kleuren. Bij Goedkope Grafstenen hebt u zelfs keuze uit meer dan 25 verschillende kleuren natuursteen. U vindt onze kleurstalen onder ieder grafmonument uit ons assortiment, maar u kunt ook vrijblijvend onze kleurstalen downloaden. Zo kunt u op ieder moment de grafsteen kleuren nog eens rustig bekijken.

Grafsteen teksten

U bent vrij om uw eigen tekst te laten plaatsen op het gedenkmonument. Het is gebruikelijk om in ieder geval de naam, geboortedatum en overlijdensdatum van de overledene in de grafsteen tekst te verwerken. U hebt zelf daarnaast natuurlijk de keuze om dit aan te vullen met een eigen tekst, een leus, een bijbeltekst of een spreuk. Kiest u voor gezandstraalde belettering, dan zit dit bij de prijs van een grafsteen inbegrepen. Een andere optie is opgelegde letters, die het grafmonument een bijzonder effect geven.

Prijzen van grafstenen in Dordrecht

Vaak krijgen we de vraag "Wat kost een grafsteen?". Het antwoord op deze vraag is afhankelijk van diverse factoren, waaronder bovenstaande opties. Kiest u bijvoorbeeld voor een grafzerk, een staande grafsteen of een compleet grafmonument? De prijzen die u op de website ziet, bevatten al vele van deze factoren. Zo zijn de fundering, het materiaal, inwendige tekst (gezandstraalde belettering), plaatsing, vergunningaanvraag, het ontwerp, 30 jaar garantie en BTW bij de prijs van een grafsteen inbegrepen. Wanneer u een offerte voor een grafsteen in Dordrecht aanvraagt, krijgt u een heldere prijsopgave van het grafmonument, op basis van uw wensen.

Grafsteen in Dordrecht bestellen

Wilt u een grafsteen voor een begraafplaats in Dordrecht bestellen bij Goedkope Grafstenen? Dat kan op verschillende manieren! U kunt met ons in contact komen, bijvoorbeeld via ons assortiment grafstenen. Hier vindt u allerlei voorbeelden van grafstenen die we voor u kunnen realiseren, in verschillende kleuren en moet diverse opties. Hebt u een specifieke grafsteen gezien die u graag wilt bestellen of waar ik graag meer over wilt weten? Dan kunt u een aanvraag bij ons doen. Ook bij onze onlangs geplaatste grafstenen vindt u veel verschillende voorbeelden van grafstenen. Wilt u zich graag persoonlijk door ons laten adviseren? Dan kunt u een thuisbezoek aanvragen. Wij komen dan bij u langs om alle mogelijkheden duidelijk en overzichtelijk met u te bespreken. 

Bekijk ons gehele assortiment 
Thuisbezoek aanvragen  

Heeft u een vraag?

Stuur ons gerust een bericht. We helpen u graag verder.

Begraafplaatsen in de regio Dordrecht

In de stad Dordrecht bevinden zich twee algemene gemeentelijke begraafplaatsen, Essenhof en Zuidendijk. Daarnaast zijn er de Joodse begraafplaats en een Rooms-Katholieke begraafplaats. In de Drechtsteden bevinden zich nog diverse andere begraafplaatsen.

Bekijk ons gehele assortiment 
Adviesgesprek aanvragen  

Duidelijk en deskundig advies?

Bel: 085 - 081 00 69 of vraag een vrijblijvend thuisbezoek aan >