Goedkope Grafstenen Den Haag met 30 jaar garantie

Bent u op zoek naar een topkwaliteit grafmonument voor uw overleden dierbare? Bij Goedkope Grafstenen hoeft een grafmonument niet duur te zijn. Onze grafstenen worden helemaal naar uw eigen wens geleverd en kwaliteit staat hierbij voorop. Niet alleen de kwaliteit van het grafmonument is belangrijk; bij de fundering houden we rekening met de ondergrond, zodat het grafmonument tientallen jaren zal blijven staan. Hierom krijgt u bij ons 30 jaar garantie op al onze grafmonumenten. Wilt u meer informatie over het kopen van een grafsteen online, of wilt u een duidelijke, heldere offerte? Neem contact op met onze adviseur.

Bekijk ons gehele assortiment 
Meer informatie aanvragen 

De voordelen van Goedkope Grafstenen Den Haag

  • Goedkope Grafstenen Den Haag
  • 30 jaar garantie
  • Topkwaliteit grafstenen Den Haag
  • Levering in heel Nederland
  • Vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis in Den Haag

De mogelijkheden van grafstenen in Den Haag

Komt u uit Den Haag of omgeving en bent u op zoek naar een prachtig gedenkmonument voor uw overleden dierbare? Bij Goedkope Grafstenen vindt u een breed assortiment grafmonumenten van zeer goede kwaliteit. We plaatsen gedenkmonumenten door heel Nederland, dus ook bij u in Den Haag!

Het type grafsteen

Bij Goedkope Grafstenen kunt u verschillende type grafstenen bestellen. Welk type grafsteen u kiest, is afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren, maar ook van de begraafplaats. Zo is het in de meeste gevallen gebruikelijk om een enkel volledig grafmonument te plaatsen. Maar op sommige (delen van de) begraafplaats(en) is het juist alleen mogelijk om bijvoorbeeld een staande letterplaat te laten plaatsen. Wij adviseren u graag hierin.

De vorm van de grafsteen

Onze grafstenen komen in vele verschillende vormen, van eenvoudig tot bijzonder en van abstract tot symbolisch. In ons assortiment vindt u een mooi aanbod van verschillende vormen; denkt u aan een grafsteen met kruis of grafsteen in boekvorm, maar ook grafstenen met golvende lijnen of een moderne grafsteen. Wat uw voorkeur ook heeft, wij hebben het in ons assortiment. En staat de vorm de beoogde grafsteen er niet tussen? Ook dan denken we graag met u mee. 

Kleuren van de grafsteen

Wist u dat we grafstenen in Den Haag in meer dan 25 verschillende kleuren natuursteen kunnen leveren? Naast onze meest populaire kleuren Zwart Graniet, Royal Impala, Orion en Himalaya kunnen we grafstenen leveren in de meest uiteenlopende en bijzondere kleuren. U vindt kleurstalen bij ieder grafmonument in ons assortiment en u kunt in de meeste gevallen iedere kleur kiezen voor elke grafsteen.

Grafsteen teksten

Ook wat betreft de belettering van de grafsteen hebben we vele verschillende opties. In de meeste gevallen wordt er gekozen voor inwendige belettering; de letters worden dan gezandstraald en ingeverfd met een zilver- of goudkleurige verf. Daarnaast kunt u ook kiezen voor opgelegde belettering. In dat geval worden de letters in een bronslegering gegoten en met stevige pinnen op het grafmonument bevestigd. 

Kiest u voor inwendige belettering, dan kunnen we de grafsteen beletteren in ieder schrift en in ieder lettertype. Zo beletteren wij ook regelmatig grafstenen in het Arabisch, Cyrillisch of Grieks. Kiest u voor opgelegde belettering, dan hebt u keuze uit een aantal verschillende letteropties.

Grafstenen Den Haag bekijken

Bij Goedkope Grafstenen hebt u verschillende mogelijkheden om inspiratie op te doen voor een grafsteen die aan uw eigen wensen voldoet. We hebben een breed portfolio van reeds geplaatste grafstenen, ook in Den Haag. 

Wat kosten grafstenen Den Haag?

De kosten van een grafsteen zijn veelal afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Bij Goedkope Grafstenen kunt u kezen uit vele soorten en kleuren natuursteen, verschillende vormen en modellen. Ook kunt u kiezen voor opgelegde letters of gravures. Waar u ook voor kiest, u krijgt van tevoren altijd een heldere prijsopgave, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Hoe bestel ik een grafmonument online?

Een grafmonument kunt u gemakkelijk ontwerpen met onze 3D-configurator. Bent u nog niet helemaal zeker van uw wensen? Dat is geen probleem. U kunt voorbeelden van grafstenen vinden op onze website. Ook is het mogelijk om een grafmonument uit voorraad te bestellen. Wilt u liever een vrijblijvend adviesgesprek? Onze adviseur komt graag bij u thuis in Den Haag.

Garantie op grafstenen Den Haag

Op al onze grafstenen stellen wij strenge kwaliteitseisen; op die manier kunnen we 100% achter de kwaliteit van onze grafstenen staan. Topkwaliteit materiaal en montage, in combinatie met een gedegen fundering voor ieder grafmonument, maken het ons mogelijk om standaard 30 jaar garantie op al onze grafstenen te kunnen geven, dus ook op onze grafstenen in Den Haag. Komen er binnen 30 jaar na het plaatsen van het grafmonument scheuren door verzakking van de grafsteen? Dan zorgen wij ervoor dat de grafsteen kosteloos door ons wordt hersteld.

Vrijblijvend adviesgesprek in Den Haag

Wilt u graag met één van onze adviseurs spreken over de mogelijkheden voor een grafsteen in Den Haag? Onze adviseurs gaan graag het gesprek met u aan om alles uit te leggen over onze grafmonumenten, de kwaliteit, de prijs van de grafstenen, belettering en garantie op de grafmonumenten. Een adviesgesprek kunnen we doen in de vorm van een thuisbezoek, maar u kunt natuurlijk ook bij één van onze toonzalen langskomen. En, indien u dat wenst, kunnen we het adviesgesprek ook online doen: aan u de keuze. Vraag direct een adviesgesprek aan.

Bekijk ons gehele assortiment 
Thuisbezoek aanvragen  

Heeft u een vraag?

Stuur ons gerust een bericht. We helpen u graag verder.

Begraafplaatsen in de regio Den Haag

Er zijn vele begraafplaatsen in de regio Den Haag. Hieronder vindt u een overzicht van de grootste begraafplaatsen in Den Haag.

Bekijk ons gehele assortiment 
Adviesgesprek aanvragen  

Duidelijk en deskundig advies?

Bel: 085 - 081 00 69 of vraag een vrijblijvend thuisbezoek aan >