Goedkope Grafsteen in Alkmaar, topkwaliteit en 30 jaar garantie

Bent u op zoek naar een grafsteen voor uw overleden dierbare in Alkmaar? Goedkope Grafstenen levert grafstenen van topkwaliteit natuursteen en plaatst deze op vakkundige wijze. Wij zorgen voor de fundering, de plaatsing en regelen de vergunning met Gemeente Alkmaar. Op al onze grafstenen bieden we 30 jaar garantie; zo weet u zeker dat de grafsteen van uw overleden dierbare tientallen jaren mooi zal blijven.

Bekijk ons gehele assortiment 
Meer informatie aanvragen 

De voordelen van Goedkope Grafstenen in Alkmaar

  • goedkope grafsteen 30 jaar
  • kwaliteitsgarantie
  • persoonlijk maatwerk
  • keuze uit vele soorten, kleuren en uitvoeringen
  • vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis in Alkmaar

Wat kost een grafsteen in Alkmaar?

Grafstenen komen er in allerlei vormen, kleuren en materialen. De kosten van een grafsteen zijn dan ook met name afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Bij Goedkope Grafstenen hebt u de keuze uit diverse prachtige soorten natuursteen. Ook hebt u de mogelijkheid de grafsteen te laten voorzien van belettering, bijvoorbeeld met opgelegde letters of gravures. Welke keuze u ook maakt, bij Goedkope Grafstenen krijgt u altijd van tevoren een prijsopgave. Zo komt u nooit achteraf voor verassingen te staan.

Hoe kan ik een grafmonument online bestellen?

Er zijn verschillende manieren om een grafmonument te bestellen. Wilt u zelf uw grafsteen ontwerpen? Dit kan met onze 3D-configurator. Bent u nog niet helemaal zeker van uw wensen? Dat is natuurlijk geen probleem. Op onze website vindt u diverse voorbeelden van onze verschillende ontwerpen. Daarnaast is het mogelijk om een grafmonument uit voorraad te bestellen. Wilt u liever een persoonlijk gesprek met onze adviseur? Dat is geen probleem. Onze adviseur komt graag bij u thuis in Alkmaar voor een adviesgesprek.

Wat is de levertijd van een grafmonument in Alkmaar?

Wanneer u een grafsteen bestelt bij Goedkope Grafstenen, krijgt u een factuur van 10% van het totaalbedrag. Zodra deze betaald is, wordt het materiaal besteld en wordt uw grafsteen gebouwd en gegraveerd. Dit proces neemt 12 tot 16 weken in beslag.

Bekijk ons gehele assortiment 
Thuisbezoek aanvragen  

Heeft u een vraag?

Stuur ons gerust een bericht. We helpen u graag verder.

Begraafplaasten in gemeente Alkmaar

In de gemeente Alkmaar bevinden zich 14 gemeentelijke begraafplaatsen. De grootste bevindt zich in de stad Alkmaar. Verder kunt u terecht bij Begraafplaats Driehuizen, Hervormde kerk Stompetoren, Begraafplaats Graft, Begraafplaats Dorpskerk Grootschermer, Begraafplaats Koedijk, Algemene begraafplaats Markenbinnen, Begraafplaats Oostgraftdijk, Begraafplaats Oterleek, Begraafplaats Oudorp, RK Schermerhorn, Kerk West-Graftdijk, Algemene begraafplaats De Rijp en Begraafplaats Schermerhorn.

Bekijk ons gehele assortiment 
Adviesgesprek aanvragen  

Duidelijk en deskundig advies?

Bel: 085 - 081 00 69 of vraag een vrijblijvend thuisbezoek aan >