Een grafsteen kopen

Een betaalbare of goedkope grafsteen kopen

U wilt een grafsteen kopen die past bij de overledene en die bovendien betaalbaar is. Wanneer u een grafsteen bij Goedkope Grafstenen bestelt, leveren we u altijd persoonlijk maatwerk tegen de laagste prijs. U hoeft daarbij geen concessies te doen aan de kwaliteit, want wij zorgen persoonlijk voor een optimale kwaliteit en geven zelfs 30 jaar garantie op iedere steen, zowel op een exclusieve als een goedkope grafsteen.

Bekijk ons gehele assortiment 
Meer informatie aanvragen 

Waarom een grafsteen kopen bij Goedkope Grafstenen?

  • laagste prijs
  • topkwaliteit grafmonumenten
  • 30 jaar kwaliteitsgarantie
  • persoonlijk maatwerk
  • vrijblijvend thuisbezoek of (online) adviesgesprek

Hoe kan ik een grafsteen kopen?

Waarschijnlijk zult u niet vaak een grafsteen kopen. Daarom bieden we graag inspiratie via onze website, brochure en/of persoonlijk contact om u te helpen.

Bij Goedkope Grafstenen heeft u diverse opties om een grafsteen aan te schaffen. Ons assortiment biedt diverse voorbeelden van grafmonumenten die u kunt bekijken. Hebt u een grafmonument gevonden dat u aanspreekt? Dan kunt u aan de hand van dat product een prijs- of informatie-aanvraag doen. Wij nemen dan contact met u op om uw wensen te bespreken. U kunt namelijk altijd de kleuren, belettering, symboliek en andere opties kiezen. 

Naast ons uitgebreide assortiment vindt u ook veel voorbeelden van grafstenen in 'ons werk'. Hier laten we grafstenen zien die we reeds hebben geplaatst en geven daarom goed de mogelijkheden van belettering en symboliek weer, bijvoorbeeld. 

Hebt u nog geen duidelijk idee van uw wensen of wilt u graag met één van onze adviseurs spreken? Dan kunt u natuurlijk direct contact met ons opnemen via WhatsApp (in de rechter onderhoek), via de telefoon (085-0810069), via e-mail of met ons contactformulier

Een grafsteen kopen na een adviesgesprek

Wilt u graag persoonlijk spreken met één van onze adviseurs? Dan kunt u een vrijblijvend thuisbezoek of (online) adviesgesprek aanvragen. Zij staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden en bespreken met u de opties voor het budget dat u hebt om een grafsteen te kopen. Aan de hand van ons gesprek kunt u ervoor kiezen om een grafsteen te kopen bij Goedkope Grafstenen. Wilt u liever nog even over uw opties nadenken? Dat is natuurlijk geen probleem! Onze adviseurs nemen op een ander moment nog een keer contact met u op. 

Rondleiding in onze toonzalen

Wilt u onze grafmonumenten graag in het echt zien, voordat u een grafsteen bij ons koopt? Dan bent u van harte welkom om (op afspraak) langs te komen bij één van onze toonzalen. Onze toonzalen bevinden zich in Stadskanaal en Winschoten (beide in de provincie Groningen). In onze toonzalen vindt u verschillende voorbeelden van grafmonumenten - van enkele gravenstaande grafstenen en grafzerken. Ook kunt u de kleuren van onze grafmonumenten komen bekijken en hebben we diverse voorbeelden van opties voor grafsteen teksten. Aan de hand van een rondleiding in de toonzaal kunt u ervoor kiezen om een grafsteen bij Goedkope Grafstenen te kopen, indien u dat wenst.

Een grafsteen kopen met de 3D-grafconfigurator

Wist u dat u zelf een grafsteen kunt samenstellen met onze 3D-grafconfigurator? U kiest zelf het type graf (bijvoorbeeld een staande grafsteen, grafzerk of volledig grafmonument), het gewenste model en de kleur van de verschillende onderdelen van de grafsteen. Ook kunt u zelf grafsteen teksten en symboliek toevoegen. Nadat u de grafsteen hebt ontworpen, kunt u de grafsteen kopen met een kleine aanbetaling. Wij gaan dan snel voor u aan de slag om het grafmonument voor u te maken. Uiteraard nemen we na uw bestelling contact met u op om uw ontwerp te bespreken.

Bekijk ons gehele assortiment 
Thuisbezoek aanvragen  

Heeft u een vraag?

Stuur ons gerust een bericht. We helpen u graag verder.

Veelgestelde vragen over grafsteen kopen

Grafsteen kopen

Hoe koop ik een grafsteen?

Voordat ik een grafsteen koop, wil ik graag de grafstenen zien. Kan dat?

Krijg ik garantie als ik een grafsteen koop?

Welke kosten gaan gepaard met het kopen van een grafsteen?

Als ik een grafsteen koop, waar moet ik dan rekening mee houden?

Bekijk ons gehele assortiment 
Adviesgesprek aanvragen  

Waar kunnen we u mee helpen?

Duidelijk en deskundig advies?

Bel: 085 - 081 00 69 of vraag een vrijblijvend thuisbezoek aan >