Een grafsteen kopen

Een betaalbare of goedkope grafsteen kopen

U wilt een grafsteen kopen die past bij de overledene en die bovendien betaalbaar is. Wanneer u een grafsteen bij Goedkope Grafstenen bestelt, leveren we u altijd persoonlijk maatwerk tegen de laagste prijs. U hoeft daarbij geen concessies te doen aan de kwaliteit, want wij zorgen persoonlijk voor een optimale kwaliteit en geven zelfs 30 jaar garantie op iedere steen, zowel op een exclusieve als een goedkope grafsteen.

Bekijk ons gehele assortiment 
Meer informatie aanvragen 

Waarom een grafsteen kopen bij Goedkope Grafstenen?

  • laagste prijs
  • topkwaliteit grafmonumenten
  • 30 jaar kwaliteitsgarantie
  • persoonlijk maatwerk
  • vrijblijvend thuisbezoek of (online) adviesgesprek

Hoe kan ik een grafsteen kopen?

U hebt verschillende opties om een grafsteen kopen bij Goedkope Grafstenen. U vindt verschillende voorbeelden van onze grafmonumenten in ons assortiment. Hebt u een grafmonument gevonden dat u aanspreekt? Dan kunt u aan de hand van dat product een prijs- of informatie-aanvraag doen. Wij nemen dan contact met u op om uw wensen te bespreken. U kunt namelijk altijd de kleuren, belettering, symboliek en andere opties kiezen. 

Hebt u nog geen duidelijk idee van uw wensen of wilt u graag met één van onze adviseurs spreken? Dan kunt u natuurlijk direct contact met ons opnemen via WhatsApp (in de rechter onderhoek), via de telefoon (085-0810069), via e-mail of met ons contactformulier

Wilt u graag een persoonlijke afspraak maken met één van onze adviseurs? Dan kunt u een vrijblijvend thuisbezoek of (online) adviesgesprek aanvragen. Zij staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden en bespreken met u de opties voor het budget dat u hebt om een grafsteen te kopen. 

Bekijk ons gehele assortiment 
Thuisbezoek aanvragen  

Heeft u een vraag?

Stuur ons gerust een bericht. We helpen u graag verder.

Duidelijk en deskundig advies?

Bel: 085 - 081 00 69 of vraag een vrijblijvend thuisbezoek aan >