Grafmonumenten in alle soorten en maten

Of het nu gaat om een volledige grafsteen, een grafzerk, staande grafsteen, gedenksteen, urnmonument of grafmonumenten: met een zerk en staande steen, Goedkope Grafsteen levert precies wat u wenst. Wij bouwen de grafmonumenten zeer gedegen, zodat ze tientallen jaren goed en mooi blijven. Ook adviseren wij u graag over het onderhoud van grafmonumenten.

Bekijk ons gehele assortiment 
Meer informatie aanvragen 

De voordelen van grafmonumenten van Goedkope Grafstenen

  • Goedkope grafmonumenten
  • De beste kwaliteit natuursteen
  • 30 jaar garantie
  • Op maat naar wens gemaakt
  • Onze adviseur komt vrijblijvend bij u thuis

 

Gedenksteen

Een gedenksteen is een staande grafsteen. Deze plaatsen wij als onderdeel van een compleet grafmonument of als zelfstandige grafsteen. Staande grafstenen zijn verkrijgbaar in vele modellen. Wij plaatsen een staande grafsteen meestal op een sokkel.

Grafzerk

Grafzerken zijn liggende stenen die meestal het gehele graf bedekken. Grafzerken zijn in de meeste gevallen van natuursteen, eventueel gecombineerd met materialen, zoals glas, cortenstaal of RVS.

Gedenkstenen met grafbedekking

Gedenkstenen met grafbedekking leveren wij in vele kleuren en modellen. U kunt kiezen voor gegraveerde tekst of opliggende letters, met of zonder afbeelding.

Bekijk ons gehele assortiment 
Adviesgesprek aanvragen  

Heeft u een vraag?

Meer weten over de mogelijkheden van maatwerk in goedkope grafmonumenten? Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.