Glazen grafmonument

Een glazen grafmonument of een grafsteen met glas is duurzaam en heeft een heel bijzonder effect. Goedkope Grafstenen is onder andere gespecialiseerd in het maken van een glazen grafsteen, een glazen grafmonument, of een glazen gedenkteken. U kunt een grafsteen laten ontwerpen waarbij u glas het belangrijkste type materiaal maakt, maar u kunt glas ook gebruiken als mooie toevoeging. De mogelijkheden zijn eindeloos bij Goedkope Grafstenen.

Bekijk ons gehele assortiment 
Meer informatie aanvragen 

De voordelen van glazen grafstenen van Goedkope Grafstenen

  • Persoonlijk maatwerk
  • Grafstenen met glas op maat
  • Topkwaliteit natuursteen
  • 30 jaar kwaliteitsgarantie
  • Goedkope grafsteen

Een greep uit ons uitgebreide assortiment:

Grafzerk glas

Unieke en betaalbare gedenkstenen van glas

Grafstenen met glas zijn uniek. Goedkope Grafstenen is gespecialiseerd in het maken van zeer betaalbare grafstenen met glas. Bij het ontwerp van het glazen grafmonument kunt u ervoor kiezen om veel of weinig glas in de gedenksteen terug te laten komen. Wanneer u met ons in gesprek gaat, bespreken we uw wensen en de mogelijkheden. We creëren samen een uniek en eigen grafmonument, waar u en andere nabestaanden nog jarenlang van kunnen genieten.

Glazen grafsteen voor ieder budget

Een grafsteen van glas hoeft niet duur te zijn. Nadat we samen de wensen hebben besproken, stellen we een helder en duidelijk kostenplaatje voor u op. Zo weet u altijd wat de kosten zullen zijn voordat we beginnen met het bouwen van uw glazen grafsteen. 

Wat kost een grafsteen met glas?

De prijs van een grafsteen is afhankelijk van vele factoren. Kiest u bijvoorbeeld voor een enkel grafmonument met glas? Waar u ook voor kiest, u ontvangt van ons altijd een heldere offerte voordat we beginnen met het maken van het gedenkmonument. 

Teksten op een glazen grafmonument

Ook glazen grafmonumenten kunt u laten beletteren. Door de letters te zandstralen ontstaat er een mooie, leesbare tekst. Wanneer het grafmonument ook granieten onderdelen bevat, kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om alleen het natuursteen te laten beletteren. U bent er vrij in om dit zelf naar eigen wens te bepalen.

Veelgestelde vragen over glazen grafmonumenten

Glazen grafmonumenten

Wat zijn de mogelijkheden voor grafstenen met glas?

Is een glazen grafmonument duur?

Kan een glazen grafsteen beletterd worden?

Bekijk ons gehele assortiment 
Thuisbezoek aanvragen  

Heeft u een vraag?