Gedenksteen voor uw hond, kat of andere overleden trouwe viervoeter

Zoekt u een gedenksteen voor uw hond? Of een gedenksteen voor uw kat? Bij Goedkope Grafstenen bieden we de mogelijkheid een gedenksteen voor uw overleden huisdier te ontwerpen.

Een huisdier neemt een bijzondere plek in het leven in. Wanneer deze komt te overlijden, begrijpen we dat u graag een grafsteen voor uw huisdier zoekt. Wilt u uw overleden huisdier een plekje geven? Bij Goedkope Grafstenen hebt u de mogelijkheid een grafsteen voor uw overleden hond, kat of konijn te ontwerpen.

Bekijk ons gehele assortiment 
Meer informatie aanvragen 

De voordelen van dierengedenkstenen bij Goedkope Grafstenen

  • Gedenksteen hond of gedenksteen kat met foto
  • Goedkope grafsteen
  • Keuze uit vele designs, materialen en vormen
  • Persoonlijk maatwerk
  • Topkwaliteit natuursteen

Een greep uit ons uitgebreide assortiment:

Gedenksteen hond

€ 315,00

Gedenksteen kat

€ 315,00

Grafsteen huisdier

€ 315,00

Gedenksteen voor overleden hond of kat

Bent u op zoek naar een unieke en betekenisvolle manier om de herinnering aan uw trouwe viervoeter levend te houden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Goedkope Grafstenen begrijpt hoe belangrijk het is om een speciale plek te hebben om uw overleden hond te gedenken. Wij bieden hoogwaardige gedenkstenen aan die perfect passen bij de persoonlijkheid en het leven van uw geliefde huisdier.

Uw hond of kat herdenken met een gedenksteen van Goedkope Grafstenen

Met onze gedenkstenen kunt u op een gepaste en eervolle manier afscheid nemen van uw trouwe metgezel. Onze stenen worden met zorg vervaardigd door ervaren vakmensen, met oog voor detail en kwaliteit. Wij bieden een breed scala aan ontwerpen en materialen om aan al uw wensen te voldoen. Of u nu een klassieke uitstraling wilt of een meer eigentijds ontwerp, wij hebben de perfecte gedenksteen voor uw overleden hond of kat.

Bij Goedkope Grafstenen geloven we ook in betaalbare opties zonder concessies te doen aan de kwaliteit. We begrijpen dat het verlies van een huisdier al moeilijk genoeg is, en daarom bieden we onze gedenkstenen tegen zeer concurrerende prijzen aan. Zo kunt u een prachtige en duurzame gedenksteen bestellen zonder uw budget te overschrijden.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor een grafsteen voor uw huisdier.  Zo kunt u een gedenksteen laten maken van graniet, marmer, keien of glas. Indien u ervoor kiest om een gedenksteen van graniet te bestellen, kunt u ervoor kiezen een foto op de steen te plaatsen.

Hoe kan ik een dierengedenksteen bestellen?

Het aanschaffen van een gedenksteen voor uw hond of kat is vele malen goedkoper dan een normale gedenksteen. We kunnen het hele bestelproces namelijk online met u regelen en verzenden de gedenksteen dan via de post. Wilt u een dierengedenksteen bij Goedkope Grafstenen bestellen? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen of vraag prijsinformatie van onze dierengedenkstenen aan.

 

Bekijk ons gehele assortiment 
Thuisbezoek aanvragen  

Heeft u een vraag?