Gedenksteen voor uw overleden trouwe viervoeter

Zoekt u een gedenksteen voor uw hond? Of een gedenksteen voor uw kat? Bij Goedkope Grafstenen bieden we de mogelijkheid een gedenksteen voor uw overleden huisdier te ontwerpen.

Een huisdier neemt een bijzondere plek in het leven in. Wanneer deze komt te overlijden, begrijpen we dat u graag een grafsteen voor uw huisdier zoekt. Wilt u uw overleden huisdier een plekje geven? Bij Goedkope Grafstenen hebt u de mogelijkheid een grafsteen voor uw overleden hond, kat of konijn te ontwerpen.

Bekijk ons gehele assortiment 
Meer informatie aanvragen 

De voordelen van Goedkope Grafstenen

  • Gedenksteen hond of gedenksteen kat met foto
  • Goedkope grafsteen
  • Keuze uit vele designs, materialen en vormen
  • Persoonlijk maatwerk
  • Topkwaliteit natuursteen

Een greep uit ons uitgebreide assortiment:

Gedenksteen hond

€ 315,00

Gedenksteen kat

€ 315,00

Grafsteen huisdier

€ 315,00

Gedenksteen voor overleden hond of kat

Wanneer een huisdier overlijdt, wordt in veel gevallen ervoor gekozen om het dier te herinneren met een dierengedenksteen. We begrijpen deze keuze erg goed; uw hond, kat of konijn is een volwaardig lid van het gezin.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor een grafsteen voor uw huisdier.  Zo kunt u een gedenksteen laten maken van graniet, marmer, keien of glas. Indien u ervoor kiest om een gedenksteen van graniet te bestellen, kunt u ervoor kiezen een foto op de steen te plaatsen.

Hoe kan ik een dierengedenksteen bestellen?

Het aanschaffen van een gedenksteen voor uw hond of kat is vele malen goedkoper dan een normale gedenksteen. We kunnen het hele bestelproces namelijk online met u regelen en verzenden de gedenksteen dan via de post. Wilt u een dierengedenksteen bij Goedkope Grafstenen bestellen? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen of vraag prijsinformatie van onze dierengedenkstenen aan.

 

Bekijk ons gehele assortiment 
Thuisbezoek aanvragen  

Heeft u een vraag?