Zwarte grafsteen golfkop (EG-20)

Terug naar het categorie overzicht

Prijs: €1900,00

Levertijd: 12 weken

 
Grote resolutie van de kleuren bekijken?
Download de kleurstalen
Selecteer een steensoort:
Meerdere steensoorten mogelijk, we nemen contact met u op om de keuzes door te spreken.
Labrador Dark
Aurora
China Tarn
Dakota
Halmstadt
Himalayan
Impala
Juperana
Labrador Light
Orion
Paradiso
Red Imperial
Star Galaxy
Zwart Graniet
 
Toevoegen aan mijn wensenlijst

Na het toevoegen van een product aan uw wensenlijst kunt u aan de hand van uw lijst een vrijblijvende offerte/informatie aanvraag doen.

Omschrijving:

Zwarte grafsteen golfkop

Dit is een volledige star galaxy  granieten enkele grafsteen. Dit monument heeft de kenmerkende golfkop als letterplaat. De golfkop letterplaat wordt veel toegepast op gedenktekens. Door de elegante, maar ook typerende strakke lijnen komt dit monument niet te hard over. Het zorgt voor een mooi evenwicht van een moderne stijl en een traditionele stijl. Het liggende deel van het monument heeft vooral karakteristieke rechte lijnen en het staande gedeelte ronde sierlijke lijnen. Het graniet van deze steen is gepolijst, waardoor het een diepe glans krijgt. Dit monument zal daarom ook lang haar glans bewaren.

De kleur star galaxy is heel bijzonder. De steen lijkt namelijk op het eerste blik helemaal neutraal zwart, maar je ziet overal gouden spikkels. Zo lijkt deze steen net op een sterrenhemel. Deze zwarte granietsoort krijgt het uiterlijk van een sterrenhemel als deze gepolijst wordt, hierdoor ontstaat er een merkwaardige kleur. De hele grafsteen bestaat uit deze merkwaardige kleur. Hierdoor is dit een zeer bijzonder grafmonument. Verder is op de letterplaat van het monument een persoonlijke tekst aangebracht. Deze tekst is aangebracht door middel van zandstralen. Wilt u meer informatie over zandstralen kijk dan hier: . Het zandstralen van een tekst zit volledig bij de prijs in. Na het zandstralen schilderen wij de tekst in uw gewenste kleur in. Wij schilderen de tekst meerdere malen in zodat de tekst lang leesbaar blijft. Door de dichte dekplaat heeft deze steen weinig tot geen onderhoud nodig. Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar één of meerdere aspecten toch graag anders ziet, dan is dit geen probleem. We kunnen elk grafmonument compleet naar uw wensen aanpassen. Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van een persoonlijk grafmonument. Ieder mens is uniek.

 

Prijzen Grafstenen/grafmonumenten

De prijs voor deze grafsteen/grafmonument bedraagt 1900,- euro.

 

Bij deze prijs zit inbegrepen:

 • Betonfundatie (hier wordt de steen opgebouwd)
 • Zeer hoog kwalitatief natuursteen (graniet)
 • Keus uit vele kleuren natuursteen (graniet)
 • Inwendige tekst (gezandstraalde letter)
 • Plaatsing in heel Nederland zonder extra kosten
 • Het verzorgen van een vergunningaanvraag
 • Gratis digitaal ontwerp
 • 21% BTW
 • 30 jaar garantie op al onze monumenten

 

Bij deze prijs zit niet inbegrepen:

 • Opgelegde letter (gezandstraald wel)
 • Accessoires
 • Eventuele vergunningskosten begraafplaats

 

Goedkoopste van Nederland

Dit maakt ons de goedkoopste van Nederland en ook nog eens kwalitatief de beste. U kunt ook nog eens makkelijk en snel bij ons online bestellen, en een zeer snelle levering hebben. Kunt u elders dit grafmonument goedkoper krijgen dan passen wij onze prijs aan. Wij bieden de laagste prijsgarantie aan in Nederland.

 

Bekijk andere enkele graven Bekijk ons gehele assortiment

 

ZIT U VERLEGEN OM ADVIES OF HEEFT U EEN VRAAG? BEL GERUST: 085 - 081 00 69

Contact aanvraag
Advies aanvragen
Wenst uw vrijblijvend advies? Neem contact op met onze adviseur.
Contact opnemen