Dubbele Zerken

Vanaf € 2.750,00

Dubbele grafzerken

Op veel begraafplaatsen in Nederland wordt naast elkaar begraven. Op deze graven kan een dubbele zerk of dubbele grafzerk geplaatst worden. Deze zerken of grafzerken bedekken het gehele graf. Een dubbele zerk of grafzerk kan ook op een familiegraf geplaatst worden.

De zerken of grafzerken worden vaak licht schuin geplaatst (op afschot), waardoor dubbele zerken of grafzerken weinig onderhoud nodig hebben.

Dubbele zerken of grafzerken kunnen uitstekend gecombineerd worden met andere materialen,

zoals cortenstaal, RVS of glas.

Een dubbele zerk of grafzerk kan uit twee losse zerken bestaan. De losse zerken kunnen met elkaar in verbinding worden gebracht, mits de maatvoering dit toelaat om de zerk of grafzerk uit één gedeelte te laten bestaan. Ook kan een dubbele zerk of grafzerk bestaan uit meerdere soorten steen. Het meest gebruikte materiaal bij een zerk of grafzerk is graniet.

Door de combinatie van moderne technieken en het handwerk, wat wij beheersen, zijn er diverse afwerkingen mogelijk bij de zerken of grafzerken. Een aantal mogelijkheden zijn bijvoorbeeld: geslepen facetten, afgeslagen kanten of ruwe kanten.

Ook bij het beletteren van de zerken of grafzerken zijn er meerdere mogelijkheden. Men kan werken met gezandstraalde inwendige letters of verheven letters. Verheven letters zijn opgelegde letters in brons, aluminium of RVS. Ook kan men tekst of opschrift laten aanbrengen. Een tekst of een opschrift laten aanbrengen kan ook in combinatie met glas.

Er zijn dus vele mogelijkheden bij het ontwerpen van een zerk of grafzerken. Onze adviseurs helpen u graag bij deze keuze.

 

 

Natuursteen/graniet soorten

Er worden vele materialen gebruikt bij onze grafmonumenten/grafstenen. Het meest gebruikte materiaal is natuursteen (graniet). Graniet is in Nederland het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten/grafstenen, omdat graniet harder is dan marmer en hardsteen. Graniet kost meer tijd om te bewerken, maar gaat langer mee dan andere materialen. De glans blijft ook mooier. Een groot voordeel van graniet is dat het makkelijk te onderhouden is. Ook is graniet in vele kleuren leverbaar.

 

 

Thuisbezoek/toonzaal

Ook is het bij ons mogelijk om een thuisbezoek in te plannen door heel Nederland. Hierdoor kunt u in uw eigen omgeving samen met een van onze adviseurs uw wensen uit laten komen. Dit bezoek is geheel vrijblijvend en u betaald geen voorrijkosten.

 

U kunt ook een afspraak maken bij ons in de toonzaal waar vele voorbeelden van onze grafmonumenten/grafstenen staan. De grafmonumenten/grafstenen kunt u in vele kleuren graniet bekijken. Ook staan in onze toonzaal grafmonumenten/grafstenen gecombineerd met verschillende materialen zoals; cortenstaal, gekleurd glas, RVS, brons en zwerfkeien. Wij willen u graag helpen met onze kennis en ervaring om de juiste keuze te maken die bij de overledene past.

 

 

Goedkoopste in Nederland

Wij van Goedkope-Grafstenen bieden u de laagste prijsgarantie in Nederland. Wanneer u elders een grafsteen goedkoper kunt krijgen, passen wij onze prijs aan.

 

 

Service/garantie

Al zo'n 90 jaar staat Goedkope-Grafstenen garant voor kwalitatief hoogwaardige grafmonumenten/grafstenen. Onze mensen hebben jarenlange ervaring en kennen het materiaal.

 

Wij, van Goedkope-Grafstenen, hechten veel waarde aan een hoge kwaliteit. Niet iedere steensoort is bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Dus niet iedere steensoort is geschikt als grafmonument/grafsteen. Vooral graniet is een duurzame steensoort. Hierop geven we maar liefst 30 jaar garantie. Natuursteen is en blijft een natuurproduct. Dat betekent dat geen enkele steen hetzelfde is. Kleur en regelmaat van het motief zijn verschillend. Daarom selecteren wij onze natuursteen uit één groeve. Dit geeft niet alleen een regelmatig uiterlijk, ook bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit.

Voor meer informatie kunt u op de foto klikken: