Dubbel Graf

Vanaf € 2.500,00

Op een aantal begraafplaatsen in Nederland begraaft men naast elkaar. Dit wordt een dubbele grafsteen of dubbel grafmonument genoemd. Bij een dubbele grafsteen, dubbel grafmonument of familiegraf worden er dus meerdere mensen vlak naast elkaar begraven.

Voor meer informatie kunt u op de foto klikken:

Dubbele grafsteen of dubbel grafmonument

Dubbele grafstenen, dubbele grafmonumenten of familiegraven bieden meer mogelijkheden wat betreft de vorm en maatvoering dan enkele gedenkmonumenten. Men kan bijvoorbeeld twee losstaande grafstenen of grafmonumenten met elkaar in verbinding brengen. Dit geldt voor zowel staande grafstenen of grafmonumenten als voor de liggende grafzerken.

De afmetingen van een dubbele grafsteen, dubbel grafmonument of familiegraf verschillen per begraafplaats. Ieder ontwerp is mogelijk, mits men zich aan de verordening van de desbetreffende begraafplaats houdt. Combinaties van verschillende soorten steen, veelal graniet maar ook veldkeien of zwerfkeien zijn mogelijk. Ook combinaties met andere materialen zoals RVS, cortenstaal en glas zijn toepasbaar. Ook een combinatie van een staande grafsteen, met alleen een omranding is mogelijk. Een dubbele grafsteen of dubbel grafmonument is in verhouding niet duurder dan een vergelijkbare enkele grafsteen of grafmonument. Onze adviseurs staan voor u klaar en helpen u graag met het ontwerpen van een dubbele grafsteen of dubbel grafmonument.

Natuursteen- en graniet soorten

Er worden veel verschillende materialen gebruikt bij onze dubbele grafmonumenten en grafstenen. Het meest gebruikte materiaal is natuursteen (graniet). Graniet is in Nederland het meest gebruikte materiaal voor dubbele grafmonumenten en grafstenen, omdat graniet harder is dan marmer en hardsteen. Graniet kost meer tijd om te bewerken, maar dit materiaal gaat ontzettend lang mee. De glans op een granieten grafsteen blijft mooier dan op andere materialen. Een groot voordeel van graniet is dat het makkelijk te onderhouden is. Ook is graniet in vele kleuren leverbaar.

Thuisbezoek of toonzaal

Het is bij Goedkope Grafstenen mogelijk om een thuisbezoek in te plannen door heel Nederland. Hierdoor kunt u in uw eigen omgeving samen met één van onze adviseurs uw wensen bespreken. Dit bezoek is geheel vrijblijvend en u betaalt geen voorrijkosten.

U kunt ook een afspraak maken bij ons in de toonzaal, waar vele voorbeelden van onze grafmonumenten en grafstenen staan. De grafmonumenten en grafstenen kunt u in vele kleuren graniet bekijken. Ook staan in onze toonzaal grafmonumenten en grafstenen gecombineerd met verschillende materialen zoals; cortenstaal, gekleurd glas, RVS, brons en zwerfkeien. Wij willen u graag helpen met onze kennis en ervaring om de juiste keuze te maken die bij de overledene past.

Goedkoopste in Nederland

Wij van Goedkope Grafstenen bieden u de laagste prijsgarantie in Nederland. Wanneer u elders een dubbel grafmonument goedkoper kunt krijgen, passen wij onze prijs aan.

Service en garantie

Al zo'n 90 jaar staat Goedkope Grafstenen garant voor kwalitatief hoogwaardige grafmonumenten en grafstenen. Onze mensen hebben jarenlange ervaring en kennen het materiaal.

Bij Goedkope Grafstenen hechten we veel waarde aan een hoge kwaliteit. Niet iedere steensoort is bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Dus niet iedere steensoort is geschikt als grafmonument of grafsteen. Vooral graniet is een duurzame steensoort. Hierop geven we maar liefst 30 jaar garantie. Natuursteen is en blijft een natuurproduct. Dat betekent dat geen enkele steen hetzelfde is. De kleur en regelmaat van het motief zijn verschillend. Daarom selecteren wij onze natuursteen uit één groeve. Dit geeft niet alleen een regelmatig uiterlijk, ook bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit.