Dubbel Graf

Vanaf € 2.500,00

Dubbele grafsteen/grafmonument

Op een aantal begraafplaatsen in Nederland begraaft men naast elkaar. Dit wordt een dubbele grafsteen/grafmonument genoemd. Bij een dubbele grafsteen/grafmonument of familiegraf worden er dus meerdere mensen vlak naast elkaar begraven.

Dubbele grafstenen/grafmonumenten of familiegraven bieden meer mogelijkheden qua vorm en maatvoering dan enkele grafstenen/grafmonumenten. Men kan bijvoorbeeld twee los staande grafstenen/grafmonumenten met elkaar in verbinding brengen. Dit geldt voor zowel staande grafstenen/grafmonumenten als voor liggende delen van een dubbele grafsteen/grafmonument.

De afmetingen van een dubbele grafsteen/grafmonument, familiegraf verschillen per begraafplaats. Ieder ontwerp is mogelijk mits men zich houdt aan de verordening van de desbetreffende begraafplaats. Combinaties van verschillende soorten steen, veelal graniet maar ook veldkeien of zwerfkeien zijn mogelijk. Ook combinaties met andere materialen zoals RVS, cortenstaal en glas zijn toepasbaar. Ook een combinatie van een staande grafsteen, met alleen een omranding is mogelijk. Een dubbele grafsteen/grafmonument is in verhouding niet duurder als een vergelijkbare enkele grafsteen/grafmonument. Onze adviseurs staan voor u klaar en helpen u graag met het ontwerpen van een dubbele grafsteen/monument.

 

 

Natuursteen/graniet soorten

Er worden vele materialen gebruikt bij onze grafmonumenten/grafstenen. Het meest gebruikte materiaal is natuursteen (graniet). Graniet is in Nederland het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten/grafstenen, omdat graniet harder is dan marmer en hardsteen. Echter kost graniet meer tijd om te bewerken, maar graniet gaat langer mee dan andere materialen. De glans op een granieten grafsteen blijft mooier dan op andere materialen. Een groot voordeel van graniet is dat het makkelijk te onderhouden is. Ook is graniet in vele kleuren leverbaar.

 

 

Thuisbezoek/toonzaal

Ook is het bij ons mogelijk om een thuisbezoek in te plannen door heel Nederland. Hierdoor kunt u in uw eigen omgeving samen met een van onze adviseurs uw wensen uit laten komen. Dit bezoek is geheel vrijblijvend en u betaald geen voorrijkosten.

U kunt ook een afspraak maken bij ons in de toonzaal waar vele voorbeelden van onze grafmonumenten/grafstenen staan. De grafmonumenten/grafstenen kunt u in vele kleuren graniet bekijken. Ook staan in onze toonzaal grafmonumenten/grafstenen gecombineerd met verschillende materialen zoals; cortenstaal, gekleurd glas, RVS, brons en zwerfkeien. Wij willen u graag helpen met onze kennis en ervaring om de juiste keuze te maken die bij de overledene past.

 

 

Goedkoopste in Nederland

Wij van Goedkope-Grafstenen bieden u de laagste prijsgarantie in Nederland. Wanneer u elders een grafsteen goedkoper kunt krijgen, passen wij onze prijs aan.

 

 

Service/garantie

Al zo'n 90 jaar staat Goedkope-Grafstenen garant voor kwalitatief hoogwaardige grafmonumenten/grafstenen. Onze mensen hebben jarenlange ervaring en kennen het materiaal.

Wij, van Goedkope-Grafstenen, hechten veel waarde aan een hoge kwaliteit. Niet iedere steensoort is bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Dus niet iedere steensoort is geschikt als grafmonument/grafsteen. Vooral graniet is een duurzame steensoort. Hierop geven we maar liefst 30 jaar garantie. Natuursteen is en blijft een natuurproduct. Dat betekent dat geen enkele steen hetzelfde is. Kleur en regelmaat van het motief zijn verschillend. Daarom selecteren wij onze natuursteen uit één groeve. Dit geeft niet alleen een regelmatig uiterlijk, ook bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit.

Voor meer informatie kunt u op de foto klikken: