Terug naar Blog
Begraafplaats Kranenburg Zwolle
  • 1103

Begraafplaats Kranenburg Zwolle

Begraafplaats kranenburg is gevestigd in Zwolle.

17
mrt
Lees verder
Begraafplaatsen Zwolle

Over begraafplaats Kranenburg

Begraafplaats Kranenburg ligt op het vroegere ‘Landgoed Kranenburg’. De begraafplaats ligt in een mooi beboste omgeving. Met prachtige natuur zoals bijzondere vogels, bloemen, bomen en meer dan 500 verschillende planten. Kranenburg is niet alleen een begraafplaats. Het is ook een prachtig park waar genoten kan worden van de natuur. De begraafplaats beschikt over een crematorium en over een aula. 

Verschillende asbestemmingen Zwolle

Met betrekking tot begraven kan er bovengrond worden begraven in een galerijgraf. Ook is er gedeelte speciaal ingericht om mensen te kunnen begraven met een islamitische en Chinese geloofsovertuiging.

De begraafplaats Kranenburg biedt vele mogelijkheden met betrekking tot asbestemmingen. Zo biedt de begraafplaats verstrooiingsmogelijkheden. De begraafplaats biedt twee verstrooiingsvelden, een strooituin, verstroooiing op de Noordzee, asverstrooiing op een individueel plekje en ook biedt de begraafplaats een speciaal kinderverstrooihofje.

Naast verstrooingsvelden biedt de begraafplaats ook een Columbarium en urnentuinen.

Kranenburgweg 9

8024 AC Zwolle

 

Wij zijn niet de beheerder van deze begraafplaats. Voor vragen over deze begraafplaats willen wij u verwijzen naar de desbetreffende gemeente.