Terug naar Blog
Algemene Begraafplaats Nijkerk
  • 1659

Algemene Begraafplaats Nijkerk

Algemene begraafplaats Nijkerk ligt nabij het centrum.

17
mrt
Lees verder
Begraafplaatsen Nijkerk

Over Nijkerk

De algemene begraafplaatsen in de gemeente Nijkerk zijn geopend van zonsopgang tot zonsondergang. Tevens is de begraafplaats rolstoelvriendelijk.

Begraven en asbestemmingen

Er zijn diverse mogelijkheden met betrekking tot begraven op de begraafplaats Hoevelaken. Zo beschikt Hoevelaken over particuliere, algemene en kindergraven.

Naast graven biedt begraafplaats Hoevelaken een gedenkboom. Deze boom is bestemd voor overleden kindjes voor 24 weken zwangerschap. Aan deze gedenkboom kunnen ‘bladeren’ worden opgehangen met de namen van de overleden kinderen. Ook is er ruimte voor een klein gedichtje op deze bladeren. Deze gedenkboom geeft ouders de mogelijkheid tot een waardig rouwproces voor hun kind.

Ook biedt de begraafplaats Hoevelaken diverse mogelijkheden met betrekking tot asbestemmingen. Zo biedt de begraafplaats de mogelijkheid om as te verstrooien. De begraafplaats beschikt ook over een columbarium (urnen bijzetten) en een  urnenkelder (biedt ruimte voor twee asbussen) en een asverstrooiingsplaats.

Frieswijkstraat 54

3862 BL Nijkerk

Wij zijn niet de beheerder van deze begraafplaats. Voor vragen over deze begraafplaats willen wij u verwijzen naar de desbetreffende gemeente.