Terug naar Blog
Algemene Begraafplaats Hoevelaken
  • 1468

Algemene Begraafplaats Hoevelaken

De algemene begraafplaats Hoevelaken biedt diverse mogelijkheden met betrekking tot begraven.

17
mrt
Lees verder
Begraafplaatsen Nijkerk

Over Hoevelaken

De gemeente Nijkerk beschikt over één aula. Het betreft de aula op de begraafplaats Hoevelaken. De aula biedt circa 130 zitplaatsen en biedt verschillende mogelijkheden voor een mooie uitvaart. De aula is geschikt voor het houden van condoleances. De aula beschikt ook over een mortuarium, waar de overledene opgebaard kan worden. Ook kan er op verzoek catering en andere consumpties geregeld worden. Tevens is de aula rolstoelvriendelijk.

Begraven en asbestemmingen

Er zijn diverse mogelijkheden met betrekking tot begraven op de begraafplaats Hoevelaken. Zo beschikt Hoevelaken over particuliere, algemene en kindergraven.

Naast graven biedt begraafplaats Hoevelaken een gedenkboom voor overleden kinderen voor 24 weken zwangerschap. Aan deze gedenkboom kunnen ‘bladeren’ worden opgehangen met de namen van de overleden kinderen en een klein gedichtje. Op deze manier krijgen de ouders van het overleden kind de mogelijkheid op een waardig rouwproces voor hun kindje.

Ook biedt de begraafplaats Hoevelaken diverse mogelijkheden met betrekking tot asbestemmingen. Zo biedt de begraafplaats de mogelijkheden voor het bijzetten van urnen (columbarium), urnenkelder (biedt ruimte voor twee asbussen) en een asverstrooiingsplaats.

Kerkepad 1

3871 KJ Hoevelaken

Wij zijn niet de beheerder van deze begraafplaats. Voor vragen over deze begraafplaats willen wij u verwijzen naar de desbetreffende gemeente.