Terug naar Blog
Islamitische begraafplaats “Raza Ul Mawa” Almere
  • 1764

Islamitische begraafplaats “Raza Ul Mawa” Almere

Islamitische begraafplaats “Raza Ul Mawa” in Almere is een unieke begraafplaats. Deze begraafplaats heeft namelijk eeuwigdurend grafrust in tegenstelling tot andere begraafplaatsen in Nederland. 

07
okt
Lees verder
Begraafplaatsen Almere

Over Islamitische begraafplaats “Raza Ul Mawa” Almere

De islamitische begraafplaats is eigendom en in eigen beheer van de stichting Almeerse Moslims AR-RAZA. Deze graven kunnen worden gekocht en voldoen aan de eis van eeuwigdurende grafrust. Deze graven zullen zullen nooit meer opgegegraven worden.  

Begraven en asbestemmingen Islamitische begraafplaats “Raza Ul Mawa” Almere

Islamitische begraafplaats ''Raza Ul Mawa'' biedt verschillende mogelijkheden met betrekking tot begraven. Zo biedt de begraafplaats particuliere volwassengraven en kindergraven. In een eigen graf mag slechts 1 overledene begraven worden. Alle graven die zijn uitgegeven zullen dus ook niet meer worden opgegraven en hebben eeuwigdurend grafrust. Het islamitisch geloof staat geen crematie toe. Moslims mogen hier niet mee in aanraking komen. 

Adresgegevens

Kruidenweg 3

1312 SR Almere

Wij zijn niet de beheerder van deze begraafplaats. Voor vragen over deze begraafplaats willen wij u verwijzen naar de desbetreffende gemeente.