Enkel Graf

Vanaf € 1.750,00

Enkele grafsteen/grafmonument

Bij een enkele grafmonument/grafsteen is er sprake van een enkel graf (1 persoon) of een stapel graf (meerdere personen onder elkaar begraven). Onze grafmonumenten/grafstenen worden op maat ontworpen om uw dierbaren op een unieke wijze te gedenken. Een enkele grafsteen kan het gehele graf bedekken maar het kan ook bestaan uit bijvoorbeeld een veldkei, zwerfkei of een staande grafsteen met een omranding. Ook combinaties met andere steen (graniet) soorten of materialen zoals glas, RVS of cortenstaal is mogelijk.

Door de vele mogelijkheden in de techniek zijn er vele ontwerpen mogelijk. Vooral aan de staande stenen, de letterplaten zijn vele bewerkingen en modellen mogelijk. Een hartmodel, tulpmodel een golf, waaier of een kruis, het is allemaal mogelijk. Ook het ambachtelijke handwerk kan worden toegepast bij een enkel graf of aan de staande steen van het monument. De tekst kan zowel op het staande gedeelte als op het liggende gedeelte gezet worden. De opschriften (bijbelspreuken) kunnen op diverse manieren gebeuren. Het meest wordt een gezandstraalde letter toegepast maar ook bronzen, RVS en aluminium letters kunnen worden gebruikt. Maatvoeringen verschillen per begraafplaats, echter worden de grafmonumenten/grafstenen door ons naar uw wens op maat gemaakt. Onze adviseurs helpen u graag bij het ontwerpen van een persoonlijk grafmonument. 

Natuursteen/graniet soorten

Er worden vele materialen gebruikt bij onze grafmonumenten/grafstenen. Het meest gebruikte materiaal is natuursteen (graniet). Graniet is in Nederland het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten/grafstenen, omdat graniet harder is dan marmer en hardsteen. Graniet kost meer tijd om te bewerken, maar gaat langer mee dan andere materialen. De glans blijft ook mooier. Een groot voordeel van graniet is dat het makkelijk te onderhouden is. Ook is graniet in vele kleuren leverbaar. 

Thuisbezoek/toonzaal

Ook is het bij ons mogelijk om een thuisbezoek in te plannen door heel Nederland. Hierdoor kunt u in uw eigen omgeving samen met een van onze adviseurs uw wensen uit laten komen. Dit bezoek is geheel vrijblijvend en u betaalt geen voorrijkosten.

U kunt ook een afspraak maken bij ons in de toonzaal waar vele voorbeelden van onze grafmonumenten/grafstenen staan. De grafmonumenten/grafstenen kunt u in vele kleuren graniet bekijken. Ook staan in onze toonzaal grafmonumenten/grafstenen gecombineerd met verschillende materialen zoals; cortenstaal, gekleurd glas, RVS, brons en zwerfkeien. Wij willen u graag helpen met onze kennis en ervaring om de juiste keuze te maken die bij de overledene past. 

Goedkoopste in Nederland

Wij van Goedkope-Grafstenen bieden u de laagste prijsgarantie in Nederland. Wanneer u elders een grafsteen goedkoper kunt krijgen, passen wij onze prijs aan. Bij ons weet u altijd van tevoren welke prijs u betaalt voor de grafsteen, inclusief plaatsing en aanvraag van de vergunningen.

Service/garantie

Al zo'n 90 jaar staat Goedkope-Grafstenen garant voor kwalitatief hoogwaardige grafmonumenten/grafstenen. Onze mensen hebben jarenlange ervaring en kennen het materiaal.

Wij, van Goedkope-Grafstenen, hechten veel waarde aan een hoge kwaliteit. Niet iedere steensoort is bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Dus niet iedere steensoort is geschikt als grafmonument/grafsteen. Vooral graniet is een duurzame steensoort. Hierop geven we maar liefst 30 jaar garantie. Natuursteen is en blijft een natuurproduct. Dat betekent dat geen enkele steen hetzelfde is. Kleur en regelmaat van het motief zijn verschillend. Daarom selecteren wij onze natuursteen uit één groeve. Dit geeft niet alleen een regelmatig uiterlijk, ook bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit.

Voor meer informatie kunt u op de foto klikken: