Dubbele Zerken

Vanaf € 2.750,00

Op veel begraafplaatsen in Nederland wordt naast elkaar begraven. Op deze graven kan een dubbele zerk of dubbele grafzerk geplaatst worden. Deze zerken of grafzerken bedekken het gehele graf. Een dubbele zerk of grafzerk kan ook op een familiegraf geplaatst worden.

Voor meer informatie kunt u op de foto klikken:

Dubbele grafzerken

De zerken of grafzerken worden vaak licht schuin geplaatst (op afschot), waardoor dubbele zerken of grafzerken weinig onderhoud nodig hebben. Dubbele zerken of grafzerken kunnen uitstekend gecombineerd worden met andere materialen, zoals cortenstaal, RVS of glas.

Een dubbele zerk of grafzerk kan uit twee losse zerken bestaan. De losse zerken kunnen met elkaar in verbinding worden gebracht, mits de maatvoering dit toelaat om de zerk of grafzerk uit één gedeelte te laten bestaan. Ook kan een dubbele zerk of grafzerk bestaan uit meerdere soorten steen. Het meest gebruikte materiaal bij een zerk of grafzerk is graniet.

Door de combinatie van moderne technieken en het handwerk, zijn er diverse afwerkingen mogelijk bij de zerken of grafzerken. Tot de mogelijkheden behoren onder andere geslepen facetten, afgeslagen kanten of ruwe kanten.

Ook bij het beletteren van de zerken of grafzerken zijn er meerdere mogelijkheden. Men kan werken met gezandstraalde inwendige letters of verheven letters. Verheven letters zijn opgelegde letters in brons, aluminium of RVS. Ook kan men tekst of opschrift laten aanbrengen. Een tekst of een opschrift laten aanbrengen kan ook in combinatie met glas.

Er zijn dus vele mogelijkheden bij het ontwerpen van een dubbele zerk of dubbele grafzerken. Onze adviseurs helpen u graag bij deze keuze.

Natuursteen- en granietsoorten

Er worden vele materialen gebruikt bij onze dubbele grafzerken. Het meest gebruikte materiaal is natuursteen (graniet). Graniet is in Nederland het meest gebruikte materiaal voor grafzerken, omdat graniet harder is dan marmer en hardsteen. Graniet kost meer tijd om te bewerken, maar gaat langer mee dan andere materialen. De glans blijft ook mooier. Een groot voordeel van graniet is dat het makkelijk te onderhouden is. Ook is graniet in vele kleuren leverbaar.

Thuisbezoek of toonzaal

Natuurlijk is het mogelijk om een thuisbezoek in te plannen door heel Nederland. Hierdoor kunt u in uw eigen omgeving samen met een van onze adviseurs uw wensen uit laten komen. Dit bezoek is geheel vrijblijvend en u betaalt geen voorrijkosten.

U kunt ook een afspraak maken bij ons in de toonzaal waar vele voorbeelden van onze grafmonumenten en grafstenen staan. Hier kunt u onze ruimte collectie dubbele grafzerken bekijken, in verschillende kleuren. Ook staan in onze toonzaal grafmonumenten en grafstenen gecombineerd met verschillende materialen zoals; cortenstaal, gekleurd glas, RVS, brons en zwerfkeien. Wij willen u graag helpen met onze kennis en ervaring om de juiste keuze te maken die bij de overledene past.

Goedkoopste in Nederland

Wij van Goedkope-Grafstenen bieden u de laagste prijsgarantie in Nederland. Wanneer u elders een grafsteen goedkoper kunt krijgen, passen wij onze prijs aan.

Service en garantie

Al meer dan 90 jaar staat Goedkope Grafstenen garant voor kwalitatief hoogwaardige grafmonumenten en grafstenen. Onze mensen hebben jarenlange ervaring en kennen het materiaal.

Bij Goedkope Grafstenen hechten we veel waarde aan een hoge kwaliteit. Niet iedere steensoort is bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Dus niet iedere steensoort is geschikt als grafmonument of grafsteen. Vooral graniet is een duurzame steensoort. Hierop geven we maar liefst 30 jaar garantie. Natuursteen is en blijft een natuurproduct. Dat betekent dat geen enkele steen hetzelfde is. Kleur en regelmaat van het motief zijn verschillend. Daarom selecteren wij onze natuursteen uit één groeve. Dit geeft niet alleen een regelmatig uiterlijk, ook bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit.