Aanbieding voor islamitische grafstenen

De kosten van islamitische grafstenen kunnen nogal van elkaar variëren. Wat de prijs van een islamitische grafsteen is, ligt voornamelijk aan uw wensen en de eisen die u aan de islamitische grafsteen stelt. Bij onze concurrenten kunnen de kosten dan ook behoorlijk in de papieren lopen. Bij Goedkope Grafstenen is een grafsteen echt goedkoop. De prijs van onze islamitische grafstenen zijn inclusief de vergunningaanvraag, betonfundatie, plaatsing in heel Nederland, gezandstraalde belettering, 30 jaar garantie op materiaal en montage en 21% BTW. De enige bijkomende kosten waar u rekening moet houden zijn de legeskosten van de begraafplaats. Welke grafsteen u ook kiest, bij Goedkope Grafstenen krijgt u altijd dezelfde topkwaliteit natuursteen én een digitaal ontwerp.

Bekijk ons gehele assortiment 
Meer informatie aanvragen 

Waarom kiest u voor de islamitische grafsteen aanbieding van Goedkope Grafstenen?

  • De prijzen zijn inclusief betonfundatie, teksten, plaatsing, vergunningsaanvraag en ontwerp
  • Topkwaliteit grafstenen, nergens goedkoper

Zwart graniet

Deze topkwaliteit islamitische grafsteen is gemaakt van hoogwaardig natuursteen in de kleur 'Zwart graniet'. In het liggende gedeelte van de grafsteen is er ruimte voor split, een tuintje of houtsnippers.

All-in prijs €1750,-*

Vrijblijvende offerte aanvragen 

*prijs is inclusief: vergunningaanvraag, betonfundatie, plaatsing, gezandstraalde letters, 21% BTW en 30 jaar garantie op materiaal en montage. Excl. vergunningskosten.

De juiste grafsteen nog niet gevonden?

Bent u toch nieuwsgierig naar onze andere prachtige grafmonumenten? Bij Goedkope Grafstenen vindt u een ruim assortiment grafmonumenten, staande grafstenen, liggende grafstenen en meer.