Een grafsteen ontwerpen met de 3D Configurator

Als u op zoek bent naar een unieke en persoonlijke manier om uw dierbare te eren, dan is het ontwerpen van een grafsteen een goede optie. Bij Goedkope Grafstenen bieden wij u de mogelijkheid om een grafsteen te ontwerpen die perfect past bij uw wensen en budget.

Onze 3D grafconfigurator maakt het ontwerpproces snel en gemakkelijk. U kunt kiezen uit een breed scala aan vormen, maten en materialen om uw perfecte grafsteen te creëren. Met behulp van onze intuïtieve interface kunt u uw ontwerp aanpassen en in real-time bekijken.

Het gebruik van de grafsteenconfigurator is uiteraard vrijblijvend. Wij werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen, de letterplaten zijn 8cm dik, de banden 5cm en de dekplaat en/of plinten zijn 3cm dik.

Laat een grafsteen ontwerpen door onze ervaren steenhouwers

Wilt u het ontwerpen van een grafsteen liever overlaten aan één van onze eigen ervaren steenhouwers? We maken graag een vrijblijvende schets aan de hand van uw persoonlijke wensen. In ons uitgebreide assortiment vindt u een groot aantal grafstenen, ter inspiratie. Hebt u een grafmonument gevonden dat u graag wilt bestellen, eventueel met een afwijkend ontwerp? Dan kunt u gerust een offerte aanvragen. We nemen dan vrijblijvend contact met u op voor het maken van een grafsteen ontwerp.

Heeft u een vraag tussendoor? Bel gerust: 085-081 00 69

ZIT U VERLEGEN OM ADVIES OF HEEFT U EEN VRAAG? BEL GERUST: 0597-433292